Emma Naptár Zala Springs-ben

Te is vállalnál 30 percet?


 

A jól értesültek bizonyára hallották már, hogy Sonja Gschwendtner (a Zala Springs Golfigazgatójának) kislánya, a kis Emma egyre csak cseperedik és bizony már a féléves kort is maga mögött hagyta, amelynek következtében Sonja a jövő héten újra bekapcsolódik a Zala Springs Golf Resort munkájába.
És bár az első hetekben-hónapokban csak heti 2-3 alkalommal, 4-4 munkaórával zökken vissza a golfos hétköznapokba, de munkahelye ennek ellenére segíti a minél zökkenőmentesebb újbóli beilleszkedésben, így a jövő héttől a Kis Zsiborács Emmát egy “saját” exkluzív kis játszósarok várja a csodálatos klubház földszinti irodájában kialakítva. A Klub pedig méginkább szeretné segítené a munka fonalát felvenni, így a GOLFiGO TeeTime Naptárában a Zala Springs pályájának naptára mellé egy úgynevezett “Emma Naptárt” is létrehozott, és a klubtagok közül, ha bárki érez magában megfelelő elhivatottságot, be tud jelentkezni a naptárba (30 perces etapokra), amikor is szívesen vigyázná Emma mindennapjait. 
Kérjük, állj Te is ezen példaértékű kezdeményezés mellé, és tekints meg a kis Emma beosztását, illetve Naptárát IDE kattintva.     

Isten hozott újra “itthon” Sonja! 😊

2023.04.01.

Hozzászólások