Élőeredmény fejlesztés

Újabb nézőcsalogató újítások


 

Kedves Golfozók,


A korábban már bemutatott LiveScore fejlesztéseket - a flight-ok PoP (Pace of Play) idő csúszásának +/- megjelenítése mind a bírók, mind a játékosok felé, illetve a “projekted” (előrevetített) eredménykövetés - követően, tisztelettel tájékoztatunk Benneteket, miszerint a GOLFiGO csapata egy újabb, kisebb fejlesztési csomaggal készült el:

A már egyébként is komolyabb “ráncfelvarráson” átesett LiveScore bővült tovább újabb lehetőségekkel. Ezúttal elsősorban a “nézőkre” gondoltunk, így egy kicsit segítettünk a szülőknek, házastársaknak, barátoknak (ellenségeknek) ? hogy egy esetleges 80-100 fős mezőnyben ne kelljen keresgélni a “kedvenc”játékos(oka)t, így a név melletti kis üres csillag ikonra kattintva bárki “kedvenccé” tehető és a kijelölt játékost (vagy játékosokat) mindig a LiveScore tetején listázza a rendszer (lásd fentebbi csatolt fényképen Törőcsik Attila és Hideg János). A kedvenc játékosokat nem kell minden versenyen külön-külön megjelölgetni, hanem mindaddig tárolja a rendszer a kérést (a következő versenyek kapcsán is), amíg ki nem veszitek adott játékost a kedvencek közül (a neve melletti kis szürke csillagra kattintva (amely ezután újra üres csillagá változik vissza)). Természetesen a kedvenccé tett játékos (és senki más) sem kap semmilyen értesítést a bekedvelés tényéről (így a plátói szerelmet is nyugodtan lehet így kiemelten figyelni, nyomonkövetni) ?

További fejlesztés, hogy a rendszer által az utoljára befrissített eredményű játékos(ok) neve mandarin színnel jelennek meg (lásd a fentebbi csatolt fényképen a Bergstermann Jörg, Torti Claudio, Kormány Balázs flight) és amennyiben a befrissítés következtében változik az állás, azt felfelé mutató zöld, avagy lefelé mutató piros nyilacskákkal jelezzük számotokra (az utoljára frissített játékosnevek a következő frissítésig (30 másodperc) maradnak mandarin színűek). 

Tekintve, hogy az eddig leírt fejlesztések mind az “otthoni nézőknek” szóltak, így a játékosoknak is kedveskedtünk egy kis újítással (amellett, hogy a kedvenc játékos bejelölés a mobilnézetben is alkalmazható). Feltettünk ugyanis egy “Bíróhívó” gombot az alsó fekete csík jobb oldalára (lásd fentebb a mobilnézetű fényképen), így a játék folyamán bármikor kérhető Bíró (egy automatikus telefonhívás indul az adott pálya recepciójára, ahonnan bírót tudnak küldeni (az MGSZ Bíró Bizottság sajnos nem járult hozzá a direkt bíróhíváshoz)).

Mindenkinek eredményes játékot, és a jelenleginél kellemesebb időjárást kíván,
a GOLFiGO csapata


Élőben lásd az idei első LMGL FérfiNap LiveScore-jában

2021.04.06.

Hozzászólások