Elegancia és Profizmus

2023-as tagsági árak a Continentalon és a Balaton Golfon



Lenyűgöző elegancia és elképesztő profizmus.

Ezen szavak jutnak legelőször eszünkbe az új, 110 oldalas(!) Continental CityGolf Club Magazin kapcsán. Az óbudai (és a balatonudvari) Golf Club ugyanis, rendhagyó módon egy csodálatos színes(szagos) magazin életre hívásával harangozza be jövő évi klubtagsági árait. kedvezményeit. Semmi más nem jut eszünkbe, mint hogy bárcsak még több és több ilyen kezdeményezés és kivitelezés valósulni meg a hazai golfélet berkein belül. Alaposan ráférne jónéhány vezetői területre (és testületre) ez a fajta, igazi európai színvonal.

Kérjük, engedjétek meg nekünk, hogy az új kiadvány köszöntőjét megosszuk Veletek::

Szeretettel köszöntöm, Flesch Tamás vagyok, az egyedi adottságú Continental Citygolf Club-ot üzemeltető Continental Group egyik tulajdonosa és ügyvezető igazgatója. Évek óta szívügyem a golf, 2013-ban szerettem bele ebbe a kivételes sportba, és ez a kötődés azóta csak tovább erősödött. A Kiscelli Múzeum szomszédságában elterülő, egyedi lehetőségekkel rendelkező, 26 hektáros, 9 lyukas golf klub irányítása 2020 óta tartozik a cégünk portfóliójába. Eltökéltek voltunk abban, hogy a meglévő klubot tovább fejlesszük, és egy olyan helyet hozzunk létre, ahová jó érzés bejönni akár csak egy kávéra vagy egy üzleti megbeszélésre. Fontosnak éreztük a rendezvénytér átalakításakor, hogy magas színvonalon lehessen megvalósítani különféle üzleti-, vagy privát rendezvényeket, esküvőket. De természetesen a legfőbb célunk az volt, hogy szép környezetben, profi körülmények között lehessen hódolni kedvenc sportunknak, a golfnak. Mára elmondhatom, hogy ez a célunk megvalósult, jelenleg a Continental Citygolf Club Magyarország egyik legkedveltebb pályája, 2022-re több, mint 200 klubtagunk lett, és bízunk benne, hogy ez a szám a következő években tovább emelkedik.

Ennek érdekében határoztuk el, hogy a 2023-as évre a klubtagsághoz értékes kedvezményeket biztosítunk olyan partnereinknél, akik hasonló minőséget képviselnek, mint mi, és saját területükön piacvezető márkaként tartják őket számon. Bízom benne, hogy minden klubtagunk talál a maga számára attraktív szolgáltatást, és örömmel veszi majd igénybe a felajánlott kedvezményeket, amelyekről a magazinban adunk tájékoztatást. Ezen kiadványunk következő oldalain bemutatkozik cégünk, a Continental Group, olvasónk információt talál a klubról, a gyakorlási lehetőségekről, újdonságunkról, a Toptracer alkalmazásról, valamint megtalálja a klubnál dolgozó golf oktatók elérhetőségeit, és a Birdie Event rendezvény lehetőségeiről is írunk.

Mivel továbbra is célunk, hogy golfozóink igényeinek a leginkább megfeleljünk, ezért bármilyen észrevételt, javaslatot, kérdést vagy kérést szívesen fogadunk a recepcio@continentalgolf.hu email címen. Minden kedves játékosunknak kellemes időtöltést, jó golfozást, kapcsolatépítést, örömteli pillanatokat kívánok a 2023-as évben is!

Üdvözlettel,
Flesch Tamás
Ügyvezető igazgató
Continental Group Kft.

 

Az értékes (és érdekes) kiadvány online verzióját ITT érhetitek el.

A két golfpálya egyedi éves klubtagsági árai:
- Continental CityGolf 330 000 Ft / év
- Balaton Golf 420 000 Ft / év
- Kombinált tagság (a két pályára) 650 000 Ft / év
Minden további kedvezmény és leírás a Continental CityGolf Magazin hasábjain.

 

A magunk részéről teljes szívünkből gratulálunk a kiadványhoz, és természetesen várjuk a folytatást (akár más klubok részéről is)!

 

2022.11.02.

Hozzászólások