Egy verseny kizárólag Hölgyeknek

Nemzetközi versengés a Zala Springsben


Téged köszönt a világ,
érted nyílik a virág.
Rólad szól a vers, a dal,
lelkem tőled fiatal.

Lényed teremt, éltet ad,
angyalléptű lélek vagy.
Tőled szépül a világ,
te dalolod ritmusát.

Fészket építsz, melegítsz,
szebben élni megtanítsz,
babusgatod gyermeked,
jobb emberré neveled.

Magad vagy a szerelem,
eggyé válva Te velem.
Tőled színes a világ,
érted nyílik a virág…

(Aranyosi Ervin: A NŐ köszöntése)

 

Drága Hölgyjátékosok!

Engedjétek meg, hogy a mai jeles napon - éppen Nő Napon - hozzuk szíves tudomásotokra, miszerint a Zala Springs Ladies Day tagjai - egyedülálló módon - egy nemzetközi NŐI versenyt szerveznek augusztus 18-án (pénteken) a Robert Trent Jones Jr. által tervezett Zöld Katlanba, amelyre szívélyesen várják, mind a hazai, mind a Zala Springs Golf Resort környező országokbeli 33(!) különböző partnerklubjának amatőr (és akár pro) hölgyjátékosait. 

A versenyen kizárólag hölgyjátékosok nevezéseit fogadja a Szervező csapat.

Az értékes díjakat (amelyekről a továbbiakban folyamatosan és részletesen számolunk be Számotokra) a Bruttó 1-3., illetve a Nettó 1-3. helyezettek vehetik át. De külön értékelésre kerül 3 Nearest és 1 Longest győztes eredmény is, csakúgy mint a verseny nettó legjobb zalai klubtag hölgyjátékosa.

A megmérettetést követően fergeteges grillpartival várják a Szervezők a játékosokat a csodálatos “forrással” színesített grillteraszon. Ide már az urak is elkísérhetik szívük elrablóit (persze ha otthon hagyod egy napra az “erősebbik” nem képviselőjét, azzal sincs baj) 😊

Gyere el, töltsünk együtt egy csodálatos Női Napot a zalacsányi golfpálya varázslatos ölelésében! Remek hangulattal és igencsak kedvezményes nevezési díjakkal várunk szeretettel! A Versenykiírást ITT tudod elolvasni, míg nevezni ITT tudsz a versenyre (amelyre a leggyorsabb 96 hazai és nemzetközi hölgyjátékos nevezését fogadja a Szervező csapat).

Mutassuk meg Csajok! 😊👠⛳️
Hozd el magaddal (akár caddie-nek) egy barátnődet is!


Fotó: caddie.hu

2023.03.08.

Hozzászólások