Egy (OKOS)gyűrű mind felett

Móni és Zoli nem tudják abbahagyni...


.
..hiszen Zsákos Frodó óta jól tudjuk, hogy “a legapróbbak is képesek fordítani a jövő alakulásán” 🙂


Egy (mikro)közösség életében, - mint amilyen például a hazai golfközösség is - rendkívül fontos, hogy megbecsülje azokat az embereket, akik önkéntesen és társadalmi munkában oly sokat tesznek az adott közösségért, mert az Ő elkötelezettségük és áldozatuk alapvetően hozzájárul a közösségi “jóléthez”, a közösségi élethez és annak kohéziójához. Ők mutatnak példát mindannyiunk számára, inspirálva bennünket is a közösségi részvételre és az összefogásra. Egy elismerő és megbecsülő közösség erősíti a mikrotársadalmi összetartozás érzését, a tagok közötti bizalmat, megbecsülést és motivációt, amely a közösség minden tagja számára előnyös és előremutató. Néha-néha talán érdemes megállnunk és fejet hajtanunk köszönetképpen a "névtelen hősök" előtt, hiszen oly sokszor tapasztalhatjuk, hogy az áldozatos közösségépítés a "nagy massza" számára egy idő után természetessé, mi több már-már elvárttá válik, miközben oly kevesek tesznek valóban a közösségükért.

Engedjétek meg, hogy egy ilyen - talán kissé patetikus - bevezetőt követően hálás örömmel jelentsük be Számotokra, hogy a Balogh Óra Ékszer a GOLFiGO FRiDAY GolfTour harmadik versenyállomásán sem hagy Benneteket különajándék nélkül, hiszen a versenyzők között most pénteken kisorsolásra kerül egy igazán OkosGyűrű, amely segít a mindennapok (és éjszakák) privát egészségének  megőrzésében.

Nagyon szépen köszönjük a rendkívüli felajánlást, amellyel a júniusi versenyállomáson már jóval több mint 40 tárgynyereményt, (bőven több mint 800.000 Ft értékben) nyújthatunk át Számotokra!

 

Mit kell tudni a Balogh Óra Ékszer OkosGyűrűjének tudásáról:

A Jövő Technológiája a Stílus Szolgálatában
Fedezd fel a Balogh Óra Ékszer lenyűgöző okosgyűrűit, amelyek tökéletesen ötvözik a modern technológiai újításokat és a kifinomult ékszerművészetet. Ezek az innovatív ékszerek nem csak stílusosak, hanem számos hasznos funkcióval is rendelkeznek, amelyek könnyebbé és kényelmesebbé teszik mindennapjaidat.

Egészségfigyelés: Az okosgyűrűk folyamatosan nyomon követik a szívritmust, a vérnyomást, az alvásminőséget és a lépésszámot. Így mindig pontos képet kaphatsz egészségi állapotodról.

Értesítések: Az okosgyűrűk segítségével soha nem maradsz le egy fontos üzenetről vagy hívásról sem. Az okosgyűrű diszkréten rezeg, ha új értesítés érkezik a telefonodra.

Fizetések: Az NFC technológiával ellátott okosgyűrűk lehetővé teszik az érintés nélküli fizetést. Nincs szükség pénztárcára vagy bankkártyára, csak érintsd az okosgyűrűdet a terminálhoz.

Időjárás és Emlékeztetők: Az okosgyűrűk időjárás-előrejelzéseket és emlékeztetőket is képesek megjeleníteni, így mindig felkészülten indulhatsz útnak.

Elegáns Dizájn: A Balogh Óra Ékszer okosgyűrűi kifinomult dizájnnal rendelkeznek, így tökéletesen illeszkednek bármilyen alkalmi vagy hétköznapi öltözékhez.
Kényelem és Praktikusság: Könnyűek és kényelmesek, mindennapi viselésre tervezve, hogy ne kelljen aggódnod a kényelmetlenség miatt.
Testreszabhatóság: Számos különböző stílus és méret közül választhatsz, hogy megtaláld a hozzád legjobban illőt.

Hosszú Üzemidő: A hosszú üzemidőnek köszönhetően nem kell gyakran töltened az okosgyűrűdet, így mindig készen áll a használatra.

Vízállóság: A vízálló kialakítás révén nem kell aggódnod, ha esőben vagy mosogatás közben viseled.


Fedezd fel a Balogh Óra Ékszer okosgyűrűit, és tapasztald meg, hogyan találkozik a luxus a technológiával. Látogass el üzleteinkbe, vagy böngéssz online kínálatunkban, és találd meg az ideális okosgyűrűt, amely egyszerre stílusos és hasznos társ a mindennapokban.
Balogh Óra Ékszer - Ahol a stílus és a technológia kéz a kézben jár!

Nagyon szépen köszönjük - a közösség nevében is -, ezt a kiemelt bizalmat és támogatást!


A GOLFiGO FRiDAY GolfTour egyes versenyállomásaira ITT tudtok jelentkezni (a júniusi forduló kapcsán már a várólista is betelni látszik), a szezon második felének versenyállomásaira azonban még valós eséllyel tudtok nevezni, amelyre szeretettel biztatunk Benneteket!

KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

 

Fotók: BaloghÓraÉkszer

2024.06.17.

Hozzászólások