Egy-Hét-Kilenc

Bundázott Snickers-sel is készülünk számotokra


 
Egy (1) hét (7) múlva (augusztus 21-én) kerül sor a TESLOUNGE GolfTour II. állomására a Pannonia Golf & Country Club bajnoki pályáján, és már csupán kilenc (9) kiadó helyünk maradt, a 104 fős nevezési listán, amelyet  mindenki számára elérhetővé és átláthatóvá tettünk és a TESLOUNGE GolfTour menüpontunkon keresztül bárki számára, bármikor elérhető. 

Az impozáns díjak mit sem változtak az I. állomás óta, támogatóinknak hála ismét díjesőben fürödhetnek a résztvevők (a pontos listát lásd lentebb). 

Az érkező (nagykorú) játékosokat szeretettel várjuk egy pezsgős koccintásra a Klubházban, de természetesen lesz indulócsomag is, szendviccsel, vízzel és egy doboz Red Bull energiaitallal. A megfáradt vándorokat, játékosokat a szponzorunk által felállított scoring area-ban (Red Bull) várjuk egy-egy behűtött energiaitallal (Klasszikus Red Bull, Red Bull Cukormentes, Red Bull Zero, Red Bull Görögdinnye ízekkel). 

Bízunk benne, hogy kiváló, nyári idő lesz, így másik bőkezű és nagyrabecsült szponzorunk a Theodora jóvoltából mind az indulásnál, mind folyamatosan a játék alatt gondoskodni fogunk a vízpótlásról, a Balaton-felvidék vulkanikus eredetű talajából eredő, különleges összetételű, mentes és szénsavas ásványvizeivel.

A beérkező játékosok és kísérőik számára egy újabb meglepetéssel készülünk, hiszen délután kettőkor gördül be a terasz mellé - a már Zalacsányban is közkedvelt - Red Bull Sugga DJ rendezvény-autója, amely igényes nyári talpalávalóval segít elütni a várakozás perceit az ünnepélyes eredményhirdetésig. Az 1953-58 között - eredetileg katonai rádiózási célokra - gyártott gépjárműből, mindössze 720 db készült a világon, így kár lenne kihagyni ezt a ritka alkalmat a testközeli találkozásra. Mi mindenesetre igyekszünk élénkíteni a testet és a szellemet egyaránt, vagy ha úgy tetszik “szárnyakat adunk a nyaradhoz” ?

A hűsítésből - és a szolgáltatásból - azonban sosem lehet elég, így - mivel az egyes/tízes elütőkről történik majd az indítás így mindkét oldalról átforduló csapatot szeretettel várjuk majd a Halfway House-ban egy pohár jégbehűtött pezsgővel, illetve hideg gyümölcs válogatással, amelyet akár magukkal is tudnak majd vinni a pályára a - természetesen újrahasznosított anyagból készült - műanyag poharakban. 

A pályán egyébként a két bírón (Buna Edvin és Rakács György) kívül Yulia Stepanova “művésznővel” is találkozhattok, amely garantálja azt, hogy lírai hangvételű és nagyszerű fényképek fognak készülni a TESLOUNGE GolfTour ezen állomásán is a felejthetetlen pillanatokról.

A verseny alatt (a kísérőknek) és a beérkezést követően a játékosoknak is lesz lehetősége a TESLA hostesseknél feliratkozni és kipróbálni az Elon Musk istálló paripáit, három különböző Tesla modellel (összesen hat autóval) is megismerkedhettek ugyanis szombaton (S, X és 3). 

A beérkezést követően a teraszon Boros Zoltán Chef mesterfogásait kóstolhatjátok. Egy szokásosnak mondható Hideg gyümölcsleves vagy Húsleves választása után, a Chef saját maga készíti el számotokra a teraszon kialakított látványkonyhán a StreetFood jelleggel - a Tesla zöld projektjének megfelelően - újrahasznosított papírtálcán szervírozott főfogást. A számotokra kialakított grill-BBQ konyhából a következő finomságok kerülnek a “tányér”szervizre: Grillnyárs szűzérmével-csirkemellel-marhahússal, Grillkolbász, Grillsajt, Parázsburgonyával, Mártással és Salátapamaccsal. Majd következhet a desszert: Bundázott Snickers (igen az!) vaniliafagyival, gyümölccsel és karamellszósszal.

Még egyszer szívből köszönjük a TESLOUNGE GolfTour valamennyi (közel harminc) támogatójának a segítséget, illetve a felajánlásokat!

Főtámogató: TESLOUNGE Budapest
Kiemelt támogatók: OTP Bank, I Love Sushi
Támogatók: Balaton Golf, Benami Golf, Bestillo PálinkaHáz, Budapest Highland Golf, CBA Üzletlánc, Continental CityGolf, Forest Hills Golf, Hencse National, La Pampa SteakHouse, Lanson ChampagneHáz, MGC Kisoroszi, Old Lake Golf, Pannonia Golf, PatakiKerámia Manufaktúra 1926, Red Bull Hungária, Sir Lancelot LovagiÉtterem, Smart-Food, Sofia Pinter Weddings & Events, St. Lőrinc Golf, Szigeti Csaba HeadPro, Tesla Drive, Theodora Kereki Ásványvíz,, Zala Springs Golf, Yulia Stepanova Photography


Tekintsük át összefoglalóan valamennyi díjunkat:

Magyarországon egyedülálló módon már a versenyek előtt sorsolást tartunk, ugyanis mindhárom versenyt megelőzően (a nevezési határidő lezárását követően) SORSOLÁST tartunk (FaceBook Live) amelynek nyertese egy golf-fotó-portfólióval lesz gazdagabb a Yulia Stepanova Photography gondozásában.

Mindhárom versenyre külön-külön a következő felajánlások érkeztek eddig, amelyeket a versenyen, illetve a díjátadón résztvevő játékosok között SORSOLUNK ki:
- 1 GreenFee - Balaton Golf
- 1 GreenFee - Forest Hills Golf
- 1 GreenFee - Hencse National
- 1 GreenFee - Magyar Golf Club
- 1 GreenFee - Old Lake Golf 
- 1 GreenFee - Pannonia Golf
- 1 Greenfee, Buggy-val - St. Lőrinc Golf
- 1 GreenFee - Zala Springs Golf
- 10 kosaras DrivingRange kártya - Budapest Highland Golf
- 10 kosaras DrivingRange kártya - Continental CityGolf
- 20 000 Forintos exkluzív ajándékkosár - CBA üzletlánc
- 10 000 Forintos 2 főre szóló vacsora voucher - La Pampa Steakhouse
- 10 000 Forintos 2 főre szóló vacsora voucher - Sir Lancelot Lovagi Étterem 

Az eredményhirdetésen - a sorsolás megejtését követően - az üveg-serlegeken túlmenően a következő nyereményeket adjuk át az elért eredmények tükrében (Magyarországon egyedülálló módon a Bruttó II. és III. helyezetteknek is kedveskedünk ajándékokkal).

- Bruttó I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne, 1 üveg Bestillo Gin, 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Bruttó II. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Bruttó III. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Férfi “A” I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne, 1 üveg Bestillo Prémium Pálinka, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Férfi “A” II. helyezett: 1 üveg Bestillo Prémium Pálinka, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Férfi “A” III. helyezett: 1 üveg Bestillo Prémium Pálinka, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Férfi “B” I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne, 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó  Férfi “B” II. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó  Férfi “B” III. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Női I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne, 10 000 Ft Voucher PatakiKerámia, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Női II. helyezett: 10 000 Ft Voucher PatakiKerámia, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Női III. helyezett: 10 000 Ft Voucher PatakiKerámia, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Szenior Férfi I. helyezett: 1 palack Lanson Champagne, 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Szenior Férfi II. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Szenior Férfi III. helyezett: 1 db SmartFood hűtőtáska, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Junior I. helyezett: Szigeti Csabai tanóra, Óriás Milka Csokoládé, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Junior II. helyezett: Szigeti Csabai tanóra, Óriás Milka Csokoládé, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Nettó Junior III. helyezett: Szigeti Csabai tanóra, Óriás Milka Csokoládé, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen

- Nearest to the Pin (a 17-es green-en): I Love Sushi 17 000 Ft-os voucher, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Női Longest Drive (a 9-es Fairway-en): 30 perces TeslaDrive Élményvezetés, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen
- Férfi Longest Drive (a 12-es Fairway-en): 30 perces TeslaDrive Élményvezetés, 1 tubus BenamiGolf AntiAging SunScreen

 

Azon játékosaink számára, akik a hármas versenysorozat legalább két állomásán részt vesznek, a szeptember 12-i balatoni harmadik fordulót követően záró-sorsolást tartunk, ráadásul úgy, hogy minden név annyiszor (2 vagy 3) fog szerepelni a sorsolási gömbben ahányszor részt vett az adott játékos a TESLOUNGE GolfTour versenyein. 

A záró-sorsolásunk jelenlegi nyereménylistája:
- 2 db Repülőjegy Máltára, a Lovagok szigetére - Sofia Pinter Weddings & Events
- 1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Balaton Golf
- 1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Hencse National
- 1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Pannonia Golf
- 1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Zala Springs Golf

A jelenlegi 95 nevező (augusztus 14.) névsora
Nevezni ITT tudsz a versenyre!


Fotók: Yulia Steapnova Photography, illetve caddie.hu

2020.08.14.

Hozzászólások