Dragon WinterTour '20

Indul a versenysorozat a Sárkány Centerben


Az idei szezon sem marad téli verseny nélkül!
Ez azért is remek hír, hiszen az elmúlt évekhez hasonlóan, ahogy fogynak majd a lejátszandó körök, úgy közeledik a tavasz és a szabadtéri golfozás lehetősége is. Az idei téli szezonban sem lesz ez másképp és a hétvégén kezdetét veszi a 6 fordulós golfverseny a Sárkány Indoor Golf Center megújított FullSwing golfszimulátorán. 

A hat fordulóból álló versengés mindig tartogat meglepetéseket, hiszen a sorozatversenyekre jellemző módon akár az utolsó forduló is dönthet a végeredményről. Ráadásul az utolsó fordulóban dupla pontszámot kapnak a versenyzők, ezzel még tovább fokozódik az izgalom, bármi megtörténhet! Ahogy mondani szokás: a részvétel a fontos, hiszen csak annak van esélye dobogóra kerülni, aki részt vesz minden fordulóban. Az elmúlt évek tapasztalatai jól mutatják, nem is kell feltétlenül mindig megnyerni egy-egy fordulót, elég a dobogón vagy annak közelében végezni...

Az első versenypályát - a Bighorn GC-t - követi a Princewille, Pelican Hills, Stone Canyon, Gleeneagles és végül a Thanks Giving Point lesz a záró forduló virtuális helyszíne.
Az első forduló lejátszásának időintervalluma:  2019. december 16-22.

Idén a szervezők négy kategóriában rendezik a versenyeket és minden egyes fordulóban külön kiemelik a Longest Drive, valamint a Nearest to Pin ütések elkövetőit is. Külön kategóriában indulnak a juniorok, (számukra a nevezési díj 2 500 Ft/forduló), valamint a pro-k is, akik pénzdíjazásért játszanak.

A verseny hamarosan indul, ne maradjatok le!
Az elmúlt évekhez hasonlóan ismét nagy küzdelmek helyszíne lesz tehát a Sárkány Indoor Golf Center FullSwing szimulátora (1183 Budapest, Gyömrői út 83.).

A szervezők maximálisan igyekeznek figyelembe venni a golfutazások időpontjait is. Az összevont eredményhirdetésre hagyományosan a Hoa Sen vietnámi étteremben kerül sor, ahol a versenysorozat legalább négy fordulójában résztvevő versenyzőket vendégül látják a szervezők.

A versenyre  jelentkezni lehet az alábbi telefonszámok bármelyikén: +36309418048, +36303254515


Fotó: FullSwing

2019.12.16.

Hozzászólások