Daniella és Boomy kizáratta magát

Fájó bakik a Szlovák Junior Bajnokságon


A Fiú U 16 kategóriában eddig négy magyar játékos érkezett be, közülük azonban csak hárman rendelkeznek értékelhető eredménnyel: Horváth Ákos a tegnapi 76-ra, ma egy 78-at ütött, illetve Stöllinger Viktor (aki osztrák színekben indul) az első napi 77-re, ma egy 73-at húzott. Somogyi Bence a tegnapi 79 után, ma 81-el zárt, reméljük ez elég lesz a cut “túléléséhez”. 

Bertényi Bence is befejezte a második körét, aki 79-es kezdést követően ma 74-et játszott, de sajnos - a szabályokat helyesen alkalmazva - kizárták a versenyből, mivel egy 73-as scorekártyát írt alá. Nagy kár ezért a figyelmetlenségért, de persze a fiatal játékosok általában ilyen hibákból tudnak tanulni. 

Mint ahogy, ugyanerre a sorsa jutott Berkenyei Daniella is, aki szintén egy rossz adatokkal megírt scorekártyát írt alá, így Ő is a diszkvalifikáció sorsára jutott 😞  a Lányok U16 mezőnyében a tegnapi 78-at követően. 

Ugyanebben a mezőnyben Jaczkovics Emma ismét 77 (mint tegnap), ismét hendikep alatt, és ezzel jelenleg a hatodik helyen (három ütésre  dobogótól). Sántha Laura 10 ütést javult a tegnapi 89-re ma egy 79 "szaladt ki" (természetesen nagy hcp javítással), így Ő éppen átcsusszant a cutvonal felett (T10.). Míg sajnos Stern Leának 84 / 92 és Koharek Annának 82 / 91 ugyanez nem sikerült.

A Nagyfiúk (U18), illetve a Nagylány (Lehoczky Fanni) még a pályán, miként Nagy Ármin is az U16-ból (aki plusz háromban fordult, ami a 15-ös playingjéhez képest elég durván hangzik....).
Reméljük minden magyar játékos odafigyel majd, hogy mit ír alá a kör végén.

 

Fotó: Yulia Stepanova Photography 

2020.08.13.

Hozzászólások