Daniella...

Köztünk élő példakép


- Huszti György írása -

Berkenyei Daniella hetek óta - de talán a teljes szezonban - egészen kiváló formát fut. Nem csoda, hogy Hahn Roland junior szövetségi kapitány is felfigyelt rá és meghívta a júliusi European Young Masters-re is (Jaczkovics Emmával párban).
Két napja a Kisoroszi GolfCsütörtökön húzott egy 76-ot, de a mai Jubileumi (25. éves) Hencsei Ranglistaversenyen egyenesen tarolt. 74-et játszott, egy végletekig felázott, nehéz pályán, úgy hogy verseny közben még egy erős órán keresztül az ég is rászakadt a játékosokra. Hihetetlen kiegyensúlyozott játékkal (2 Bogey, 16 Par) utasította maga mögé a teljes mezőnyt a fiatal junior játékos.

De most elsősorban mégsem erről szeretnék írni, hanem arról ami utána történt. Ugyanis az eredményhirdetésre várva, egyrészt mindenkihez volt egy-egy kedves szava, másrészt amikor megtudta, hogy Zala-Kovács Péter (még nála is fiatalabb játékos) 90-et játszott (ami Péternek 40 nettó), de Daniella űrgolfjához képest, nyilván csekély eredmény, ennek ellenére olyan őszinte és magával ragadó módon gratulált neki és ölelte át, amely csak a legnagyobb SPORTOLÓK sajátja. Azt hiszem még jó néhány hétig a szívemben hordom azt az őszinte örömöt, hálát, meghatottságot és büszkeséget, amit a fiatal Péter szemeiben láttam, miközben Daniella vállán csünghetett.
Úgy vélem ez (is) a sport értelme. Ez a PURE-SPORT.

Tiszta szívemből gratulálok Daniella….és nem csak a csodálatos 74-hez.

EREDMÉNYEK ITT


Fotó: Yulia Stepanova Photography

2019.07.13.

Hozzászólások

25. Jubileumi RV - Hencse National

Pánger Timi Mariann fényképei