Cúgos Oázis

Kitűnő eredmények a Forest Hillsen


Duska Sándor, Dr. Bálint Lehel, dr. Boros Roland és Dr. Karvász Tamás locsolja a kitikkadt Oázist


Április utolsó vasárnapján került megrendezésre az Oázis Kertészet által támogatott már hagyományosnak tekinthető Oázis Kupa a Forest Hills Golf Clubban. A mezőny szinte teltházzal startolt el az igencsak szeles idő ellenére is, de a szélvész forgatag végül a teljes viadal alatt a játékosok mellé szegődött kisérőül. 

A zord körülmények ellenére nagyszerű eredmények születtek, a Forest Hills vezetősége külön szeretne gratulálni klubtagjuknak Ratskó Ákosnak, aki élete eddigi legjobb versenyeredményét érte el 80 ütéses 8 ütéssel Par feletti játékával, és ezzel fölényesen megnyerte a férfi kategóriát. A Ratskó család egyébként talán joggal viselhetné a Magyarország legerősebb golfcsaládja kitüntető címet is, hiszen jelenleg három generációban, öten(!) hódolnak rendszeresen szeretett sportágunknak.


Az új hotelüzemeltetés által megbízhatóan és korrekt módon összeállított ebédet követően, igazán kiváló hangulatban zajlott le az eredményhirdetés, amelyet megelőzően Tibus Bohóc Úr, alias “Zsabir Bladim” bangladesi humorista szórakoztatta a nagyérdeműt.

A díjazottak Török László tulajdonostól, valamint Hideg Dániel klubigazgatótól vehették át a kupákat, illetve az igencsak értékes Oázis ajándékutalványokat, jelentjük: nem csekélyszámú új növény fogja tavasszal a golfozók kertjeit dísziteni ?

Gratulálunk minden résztvevőnek, és helyezettnek!

Bruttó győztes: Zilahy Csaba

Női kategória:  
I. Kispál Helén
II. Turkovics Ilona
III. dr. Erdei Éva

Férfi kategória:
I. Ratskó Ákos
II. Huszti György
III. Bognár Balázs

Szenior Férfi kategória:
I. Rothweil Gábor
II. Duska Sándor
III. Garcon Gilles


Fotó: Kállay Tamás

2022.04.25.

Hozzászólások