Csütörtök az új Péntek

Változás a Versenykiírásban


Kocsis Réka (9x Magyar Bajnok) jól megérdemelt kávéját kortyolgatja (jól megérdemelt GOLFiGO pólójában) ?

 

- A GOLFiGO Péntek VB Közleménye -


Kedves GOLFiGO Péntek versenysorozat nevezők / Kedves Érdeklődők!


Tisztelettel tájékoztatunk, miszerint a GOLFiGO Péntek versenysorozat első négy állomásának tapasztalai alapján a Verseny Bizottság módosította az utolsó két (augusztusi és szeptember állomás) Versenykiírását.

A módosítás (amelyet természetesen már megtekinthettek a GOLFiGO-ban is) egyetlen kitételt, a nevezési határidőt érinti. Mindannyiunk még komfortosabb és kiszámíthatóbb versenyélménye érdekében, ugyanis a VB döntése, hogy az V. és VI. verseny állomások esetében a nevezési (és ezzel természetesen) a lemondási határidőt a versenyt megelőző nap (csütörtök) 18:00 órában határozza meg

Úgy gondoljuk, hogy gyakorlatilag bő fél nappal a verseny rajtja előtt, minden felelős játékosnak tisztában kell lennie, hogy másnap dél körül milyen programja van, vagy nincs.

Megértéseteket és együttműködéseteket megköszönve, igyekszünk továbbra is, sportbaráti és elérhető áron versenyzési lehetőséget biztosítani mindannyiótok számára!

Tisztelettel,
a GOLFiGO csapata

 

Az augusztus 19-i (V.) versenyállomáson már - szokás szerint - túljelentkezés van, amelyet ezúton is nagyon szépen köszönünk Nektek, ugyanakkor - tekintve, hogy a mezőny egyharmada még márciusban(!) jelentkezett be - a tapasztalataink alapján talán a következő 3-4 nevezőnek még reális lehetősége adódhat az indulásra.
A szeptember 9-i (VI.) állomáson jelenleg még 5 szabad hely akad.

A versenysorozat összetett állását ITT tudjátok megtekinteni

2022.07.02.

Hozzászólások