Csodás páros-csörték a végére

Daniella vs. Emma & Bence vs. Lovro


- Huszti György írása -

Lassan kifutunk az idei szezonból is, még ha a hőmérő higanyszálára nézve ez nem is teljesen evidens. Ugyanakkor, jövő hétvégén már “Hello novemberrel” köszönhetünk, és a hőmérséklet is egy tizest zuhan majd sajnos. 

De ne szaladjunk ennyire előre, hiszen holnap (szombaton) még itt van nekünk az év utolsó ranglistaversenye, az Agrolánc - Race To Zala Springs V. A vénasszonyok nyarában egy kerek százas mezőny gyűlt össze Zalacsányban, sőt a kilenc szakaszos kezdő Rabbit verseny indulóit is számolva 104-en vághatnak neki Magyarország jelenleg legjobban felkészített pályájának (őszinte hála és csodálat Major Györgynek és greenkeeper csapatának).

Az ünnepi záróeseménynek megfelelően, ünnepi csaták is várhatóak mindkét nem esetében. A hölgyeknél a két legjobb magyar hcp-vel rendelkező klubtárs, Berkenyei Daniella (3,1) és Jaczkovics Emma (2,6) néznek farkasszemet egymással, akik a hónap elején még közösen küzdöttek a Pannonia csapatában a Balatonudvariban megrendezett Klubcsapat EB-n. 
Az uraknál is komoly csemegének ígérkezik a balatoniak kiválósága Kötél Bence (0,0) és a hazaik legjobb játékosa, a horvátországi Lovro Horvat (0,4) alighanem - a szokásaiknak megfelelően - rendkívül sportszerű, ugyanakkor komoly “vérre menő” csatája.

Aki szép golfot akar látni az év végén, azok számára irány Zalacsány, még mindig nem késő elindulni. 
Jegyek még korlátozott számban elérhetőek - az első flight-ban zajló - dupla csatákra. Mi már mindenesetre itt vagyunk, és persze a PLAY.caddie RealTime LiveScore rendszerrel is készülünk! ?⛳️


Fotó: Zala Springs Golf Resort

2019.10.25.

Hozzászólások