Csobbannál, Hajóznál, Golfoznál?

A Tihany Yacht Club is támogat BenneteketÚjabb fantasztikus patrónust mutathatunk be Számotokra! Szeretettel tájékoztatunk Benneteket, miszerint a Tihany Yacht Club is a támogatásáról biztosította a CityPearl GolfTour versenysorozatot.

A nyolc állomásból álló versenysorozat egyik fődíja ugyanis egy 2 főre szóló, 2 éjszakás hosszú hétvége lesz (félpanziós ellátással) a Tihany Yacht Club ölelő rejtekén. Ráadásul még az is megeshet, hogy ezt a fődíjat egy meglepetésvendég adja át 😊
(A fődíjak elnyerése kapcsán az öt legjobb versenyeredményt vesszük figyelembe (lásd Versenykiírás), az összesített verseny állásáról természeten a GOLFiGO felületén kaphattok naprakész információt.)

A Tihanyi-félsziget déli csücskén található szálloda a nyugalom szigete. Élvezd egyszerre az erdő és a Balaton közelségét, a családias méretű - 40 szobás - szállodában tavasztól őszig, bármely időszakban. A legideálisabb választás a Balaton Golf pályáján történő portyázás esetére. A Balaton egyik legszebb fekvésű kikötője vár, a szomszédos Club Tihany strandján pedig lehetőséged adódik a Balaton kristálytiszta vizének élvezetére is. Érkezz akár a vízen, akár a szárazföldön, itt szívesen látott vendég vagy, ahol Varga Dániel séf kulináris remekeit élvezheted.

Nagyon szépen köszönjük a gáláns támogatást!

A versenysorozat állomásaira ITT tudsz nevezni! Köszönjük szépen azt a megtisztelő érdeklődést, amelynek következtében az áprilisi, májusi és júniusi fordulóinkra már be is telt a létszám (természetesen a várólistában még  lehet bizakodni), illetve júliustól novemberig van még néhány kiadó szabad hely. Ne maradj le! 😊⛳️⛵️

2023.03.12.

Hozzászólások