Csobban a víz, hív az Ohio

A szezon felénél


- Huszti György beharangozója -

Tizenharmadik állomásához érkezett (gyakorlatilag a feléhez) az idei Symetra Tour, az amerikai női profi golfozók második vonalának vándorcirkusza, amely gyakorlatilag a teljes amerikai kontinenst átszeli. A féltávnál az ohió-i Cincinnati ad otthont a Prasco Charity Championship versenynek. A jótékonysági eseménnyel egybekötött profi megmérettetés a második alkalommal kerül sorra a TPC River’s Bend Par72-es, 5748 méter hosszúságú pályáján.

A hétvégi versenyen 125 000 dollár lesz az összdíjazás, amelyből 18 750 dollár lesz az első helyezetté, aki 54 (vagy esetleg több) szakaszt követően tudja majd maga mögé utasítani a másik 143 induló mindegyikét.

Reméljük Rózsa Csicsinek nem fog balszerencsét hozni a tizenhármas szám (a Symetra Tour idei 13. állomása), mint ahogy az sem, hogy az első napon (pénteken) az utolsó flight-ban fog startolni (hazai idő szerint 20:31 perckor), egy egyébként teljesmértékben európai hármasban. Csicsi flighttársai ugyanis az első két játéknapon biztosan, a belga Leslie Cloots, illetve az izlandi Olafia Kristinsdottir lesznek.
Őszintén reméljük és hiszünk benne, hogy Csicsinek ezúttal sikerül a harmadik, döntőnapon is a táblán szerepelnie, lehetőleg minél feljebb. A frizurán mindenesetre biztosan nem fog múlni, hiszen Csilla haját a verseny előtt az összetett kereseti listát vezető Jillian Hollis tette rendbe.


Fotók: Symetra Tour, illetve Jillian Hollis Insta

2019.06.27.

Hozzászólások