Csicsi is Back (-2)

Újra itt van Indiana Csicsi

- Huszti György írása -

Ma vette kezdetét a Symetra Tour idei tizennegyedik állomása, a háromnapos Donald Ross Classic. Ez a harmadik alkalom, hogy megrendezik ezt a versenyt az indianai French Lick Par71-es pályáján, amely a profi hölgyek számára 5881 méteres kihívást jelent. A 225 000 dollár összdíjazású versenyen 144 játékos méretteti meg magát, közülük a legjobb 60 folytathatja 36 szakaszt követően a harmadik (záró) napon. A győztes jutalma 33 750 dollár lesz, címvédésre biztosan nem kerül sor, tekintve hogy a tavalyi hawaii győztes Stephanie Kono kisasszony azóta már az erősebb profi ligában (LPGA) keresi a kenyérre valót. 

Rózsa Csicsi csuklója szerencsére hetek óta újra rendben van, és kijelenthetjük, hogy a fejének is jót tett az elmúlt heti pihenés, hiszen az első napon, a tízes elütőről indulva szenzációs mínusz kettes eredményt ért el.
Ezzel jelenleg (amikor szinte még a teljes mezőny a pályán) a T6. pozícióban készülhet a második napra.
FRISSÍTÉS: A teljes első napot követően T10.

Tavaly ugyanitt, Csicsi a cut-ot túlélve végül a 32. helyen zárt (mínusz egyes összteljesítménnyel) de szép is lenne, ezt a helyezést idén is legalább elérni, mi több túlszárnyalni (akár jelentősen is)! Folytatás holnap, mi már alig várjuk!


Fotó: Barry Woodley

2019.07.11.

Hozzászólások