Csak egy maradhat!

Indul a rájátszás Zircen


Tőkés Péter fürkészi a következő az ellenfeleket

- Véh Balázs beharangozója -


A március 19-én elrajtolt Forest Hills Match Play Bajnokság tegnap zárult alapszakaszában összesen 64 alkalommal feszültek egymásnak a felek. A 21 indulóból egyaránt kilenc-kilenc fordulóval Tőkés Péter, Dr. Szabó Tamás, Szabó Krisztián és Andrejszki Tibor voltak a legaktívabbak.
A tavaly is már kiváló visszhanggal debütált ranglétra típusú versenyen a játékosok kihívások alapján szervezték a meccseiket, a rájátszásba kerüléshez legalább három különböző ellenféllel kellett összemérni a tudást az adott napi HCP alkalmazásával, nettó szemléletben.

A tabella élén Szabó János végzett, aki mind az öt mérkőzését győzelemmel abszolválta. Meglepetésre ezúttal nem került a playoff-ba Dákó Szabolcs, valamint a legtöbbet fejlődött Szabó Krisztián sem, akit az utolsó versenynapokon szorított ki Ratskó Ákos egy igencsak huszáros hajrával.

Az egyenes kieséses szakasz első etapjában, az NFL-től kölcsönzött úgynevezett „wild card” körben a 6-10. helyeken végzettek csapnak össze, a szeptember 12-ig lebonyolításra kerülő Szabó László – Ratskó Ákos, illetve Horváth Béla – Furda Roland mérkőzések győztesei kerülnek a főtáblára.
Rájuk a negyeddöntőben a tabella első két helyezettje, Szabó János és Véh Balázs várnak, míg a másik két közdelem résztvevői Sebők Imre és Csehi Gergely, valamint Dr. Szabó Tamás és Tőkés Péter lesznek valamikor szeptember második felében.

Az elődöntőket és a döntőket októberben rendezik, s ha már a Bakony, akkor stílszerűen a Hegylakóból: „Végül csak egy maradhat!”


Fotó: Kállay Tamás

2021.09.02.

Hozzászólások