Csak az az utolsó...

Csicsi EvenPar in Michigan- Huszti György írása -

Az idei tizennyolcadik megállójához érkezett az egész Amerikát átívelő utazó roadshow, a Symetra Tour. A michigan-i Battle Creek Country Club a hatodik alkalommal ad otthont a FireKeepers Casino Hotel Championship versenynek. 144 játékos indult neki a 6 033 méter hosszú, Par72-es pályának, a 125 000 dollár összdíjazású versenyen (az első díj: 18 750 dollár). A tavalyi győztes, a spanyol Marta Sanz Barrio is a mezőnyben található, miként Rózsa Csicsi is, aki Michigan felé autózván beugrott egy FootJoy reklámfilm forgatásra is, ahol “összefutott” Justin Thomas 9x PGA Tour győztessel (lásd címlapfotónk).

Csicsi a versenyen igen szépen és stabilan kezdett, a 8-9 szakaszokon elért két Birdie-vel mínusz kettőben fordult és ezt szép Par-okkal “tartotta” is az utolsó előtti szakaszig, ekkor azonban, az előkelő T16. helyen állva az utolsó Par4 szakaszon egy dupla Bogey-val zárt, így az összeredménye EvenPar lett, amellyel az első napot követően a cut határon T53. várja a holnapi folytatást. 

Rózsa Csicsi a viadalnak “régi-új” CADDIE-jével vágott neki, ami még akár szerencsét (és néhány ütés spórolást is) hozhat. További hír, hogy Csicsi akár túléli a cut-ot, akár nem, biztosan nem fog elindulni hétfőn az eredetileg betervezett kanadai LPGA CP Woman’s Open gyorsselejtezőn.


Fotók: Nick Hamilton, illetve Ken Adamowski

2019.08.16.

Hozzászólások