Búcsú a Kolomposoktól

FérfiNap Női szemmel


- Mátravölgyi Ágnes írása -


Véget ért valami, amit nagyon szerettünk... 

Szerettük és vártuk, mert sokat tett a következő napjainkhoz, ahogy alapvetően a golf teszi, ami magában is egy zseniális sport, több mint sport, szellem, lélek, és társadalmi élet, és persze kapcsolatok. Én pár csupán néhány éve kezdtem játszani, talán elfogult vagyok, mert Tatán kezdem el versenyezni, köszönhetően a Hideg Családnak. Mindig felemelő érzés játszani, legyen az bárhol is, ugyanakkor részt venni rendszeresen egy versenysorozaton, ahol jó a társaság, ahol mindig sokat nevetünk (és annál is többet) és mindig szeretünk a részesei lenni, az "kicsit" más. Amikor nem akarunk lemaradni a nevezésből, mert ott a helyünk.

Biztosan sokan ismeritek ezt az érzést,  ami olyan, mint amikor nem tudjuk merjük letenni a kedvenc könyvünket, mert félünk, ha nem olvassuk tovább, talán történik valami a szereplőkkel, amiről nem tudunk és kimaradunk belőle, ez az érzés, hangulat, mindez Tatán a kolomposok által valósult meg, nekik volt köszönhető, hogy szerethetővé tették A KEDDEKET, azt hiszem, ez tette ezeket a napokat különlegessé, legalábbis én így éreztem. A kitartó munkájuk, elkötelezettségük, a sport iránti szeretetük és az, hogy a résztvevő közel 50-60 ember jól érezze magát. Mert értünk is tették, Mindenkiért, hogy jól érezze magát.

Én itt tanultam meg, milyen idegenekkel játszani  és milyen az, amikor mindig jó flight-ot kapok. Persze, máshol ez nincs mindig így… tudom, de Tatán mindig így volt. Mindenkivel jó volt játszani, mert mindenki kedves volt, nem mindig érzi azt egy nő, hogy egyenrangú félként kezelik a pályán, a férfinapon így éreztük, mert a hangulat adott volt és mindig jó volt arra gondolni, hogy eljövünk a következő kedden is. Ez vitt minket vissza Tatára, minden kedden, már amikor lehetőségünk volt menni. Sajnálom, hogy véget ért, legalábbis a régi formában. 

Szeretettel fogok gondolni Mindenkire, minden keddre, minden Kolomposra, köszönöm a szervezőknek a szép napokat, az emlékeket, a kedves hozzáállást, a rengeteg biztatást és segítséget, a mérhetetlen sok munkát és a gondoskodást. 

Hiányozni fogtok!


Fotó: FérfiNap FB

2021.12.02.

Hozzászólások