Bővülő nyereménylista

Balaton, Pannonia, Zala Springs


Újabb generózus patrónusok csatlakoztak a TESLOUNGE Ranglista GolfTour támogatói közé. A három ranglistaversenyből álló sorozaton, (amelynek Versenykiírása és Nevezési oldala a jövő héten - február első hetében - válik publikussá), a tőlünk már talán “megszokott” módon rengeteg, értékes tombolaajándék fog gazdára találni. Azon játékosok számára ugyanis, akik a három verseny legalább két állomásán részt vesznek, a szeptember 12-i balatoni harmadik fordulót követően záró-sorsolást tartunk, ráadásul úgy, hogy minden név annyiszor (2 vagy 3) fog szerepelni a sorsolási gömbben ahányszor részt vett az adott játékos a TESLOUNGE Ranglista GolfTour versenyein.

Legutóbbi cikkünkben már felfedtük egy nagylelkű támogatónk nevét és felajánlását, miszerint a Sofia Pinter - Weddings & Events 2 db Máltára szóló repülőjegye talál gazdára a zárósorsoláson. 

De - természetesen - ez még csak a kezdet, hiszen a zárósorsoláson további igazán értékes díjak kerülnek kisorsolásra, így például:
1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Zala Springs Golf
1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Pannonia Golf 
1 éjszaka exkluzív pályaszállás 2 fő részére 2 db GreenFee-vel - Balaton Golf

Mindezeken kívül mindhárom pálya (Balaton, Pannonia, Zala Springs) felajánlott további három-három GreenFee vouchert, amelyek a három versenyen találnak majd gazdára.

Természetesen a nyeremények listája még korántsem teljes ⛳️
Reméljük sikerült még inkább fokozni a részvételi kedveteket, és találkozunk a TESLOUNGE Ranglista GolfTour valamelyik - vagy valamennyi - állomásán, amelynek időpontjai:
április 18. Zala Springs
június 20. Pannonia Golf
szeptember 12. Balaton Golf

Nagyon szépen köszönjük mindhárom klubnak a csodálatos nyeremény felajánlásokat!

2020.01.30.

Hozzászólások