Boldog Jubileumot HGM

25 év!


- A Hungarian Golf Magazin cikke -

 

Rendelje meg a Hungarian Golf Kincses Kalendárium 2021-es évkönyvét!
Szokásainkhoz híven az idei golfszezont is a Kincses Kalendáriummal zárjuk, amely az ünnepi időszakban kiváló ajándék a golfozó sporttársak, családjuk és barátaik részére a karácsonyfa alá. Lepje meg szeretteit a 2021-es évkönyvvel!

A Hungarian Golf számára a 2021-es év egy nagyszerű évforduló miatt is emlékezetes: ebben az évben töltötte be a golfmédia a 25. évét, mi pedig ennek a jubileumnak a szellemében szeretnénk átnyújtani olvasóinknak évösszefoglaló kiadványunkat.

A fordulatos versenyek visszatekintői mellett izgalmas interjúkban mutatjuk be a hazai golfélet fontos szereplőit, valamint értekezünk a magyarországi golf jelenlegi helyzetéről is.

Kiadványunk a legmodernebb nyomdai technológiával készült, amely garancia arra, hogy a golfozók egy magas minőségű kiadványt vehessenek kezünkbe a Kincses Kalendárium megvásárlásával.  

Semmi esetre se hagyja ki a Hungarian Golf Magazin Kincses Kalendáriumának idei számát. Adja le igénylését most kiadványunkra a megrendelő lapon, és élje át újra 2021 esszenciális pillanatait! Ne maradjon le róla!

A kiadvány ára 3750 Ft + postaköltség.


Fotó: HungarianGolfMagazin

2021.11.25.

Hozzászólások