Beszéljünk a Mesterkurzusról!

Lendületben a Jakobi - Rózsa duó


- A Jakobi Golf Közleménye -


Kezdjük egyből a leggyakrabban feltett kérdéseitekkel:

Jól hangzik a Mesterkurzus, hogy jött az ötlet?
A személyre szabott, egyéni golfoktatás mellett nagyon fontos, hogy pálya és versenyrutint is szerezhessen a golfozó. Ehhez elengedhetetlen, hogy eleget gyakoroljon, azonban van, hogy a rossz vagy hibás berögződéseket nehéz kigyomlálni a pályajáték során egyénileg. Nem is elvárható, hiszen magát kívülről nem látja az ember. Ekkor jön jól, ha nem is egy, hanem két, képzett, versenyrutinnal is rendelkező golfoktató kíséri a játékodat. Lehetőséged nyílik ezáltal egy miniedzőtábor élmény átélésére, amikor rengeteget tudsz fejlődni és gyakorolni. Jobban is tudnak rögzülni az itt tanultak ezáltal.

ÚJDONSÁG:
Mostantól TRACKMAN swing elemzést is kapnak a tanítványaink, hogy még inkább teljeskörűen tudjuk fejleszteni a golftudásotokat. Erről még mesélek bővebben a hétvégén…

A legközelebbi Mesterkurzus időpontok:
Júliusi bledi turnusunkhoz még két fő tud csatlakozni:
Helyszín: Royal Bled Golf (Szlovénia)
Időpont: 2023. július 4-6., kedd-csütörtök
Oktatók: Rózsa Dávid és Jakobi András

Megnyitottuk a balatoni turnust is:
Helyszín: Balaton Golf Club
Időpont: 2023. július 17., hétfő
Oktatók: Rózsa Dávid és Jakobi András

Miért pont Rózsa Dáviddal ketten tartjuk a Mesterkurzust?
Dávid nagy hazai és külföldi versenyrutinnal bír, ami óriási előny golfoktatóként. Nagy segítség ez akkor is, amikor külföldi pályák közül kell választanunk az adott tanítványok egyéni golftudása és céljai alapján. Megvan köztünk az oktatói összhang, mindketten az emberközpontú golfoktatást helyezzük előtérbe. Tudjuk, hogy nem mindenkinek megy át ugyanaz az üzenet, módszer ezért gyakran összeülünk kupaktanácsot tartani egy-egy kihívást jelentő esetben.

Kinek ajánljuk a Mesterkurzust? 
HCP-el rendelkező golfozóknak, akik rendszeresen versenyeznek: pályastratégiával, egyéni golfoktatással és versenystratégiával is tudjuk segíteni a játékod fejlődését.


Jelentkezésért és időpontfoglalásért hívj: +36305429098 vagy írj sms-t és visszahívlak! 
Jakobi András, PGA of Hungary oktató

 

2023.05.05.

Hozzászólások