Bentlakásos golfélmény

Pannónia Academy & Junior Suites

- Huszti György írása -

A múlt heti ranglista versenyt megelőzően magunkat is meglepve, úgy döntöttünk, hogy nem vágunk keresztül a főváros reggeli forgatagán, hanem kipróbáljuk milyen az új pályaszállás a Pannónia Junior Academy & Suites. Akkor még nem tudhattuk, hogy annyira “kellemes csalódásban” lesz részünk, hogy még egy cikk megírására is inspirálni fog az új élmény.

Egészen újfajta - bizsergető - érzés volt este, a játékot követően, nem a parkoló felé venni az irányt, hanem a könnyű vacsorát követően a vadonatúj pályaszállásra tolni a golfbag-et. Az első meglepetés itt ért, hiszen a hátsó veranda is igen tágas és alkalmas akár a golftáskák tárolására is, de akik kicsit aggodalmaskodóbbak mint jómagam, azok számára óriási tér található az apartman “előszobájában” ahová akár két troley-t is könnyedén be lehet tolni, és kompromisszum nélkül el lehet helyezni. A belső térben minden a golfra emlékeztet, a játékot népszerűsíti. A szoba számával ellátott golfzászló, amely a green-t formázó kis asztalból áll ki peckesen, vagy a golfozók “Bibliája” a golf szabálykönyv, amely éjszakai olvasmányként megtalálható az éjjeli szekrényeken. Itt még a gyümölcsöstál formájából is a Pannónia logója köszön vissza, mint ahogy a ne zavarjanak táblácska is természetesen teljesen a golfra szabott verzióban kapott itt helyet. Ráadásul külön tetszik, - és ritkán találkozom vele - hogy a safe-be befért még a macbook is.

Az újabb meglepetés a gyönyörűen kialakított fürdőszobában ért, nemcsak a szokásos egyszerhasználatos kellékek kaptak helyet a polcokon, de itt fogkefe, fogkrém és borotva is megtalálható, szinte hivogatva, hogy egy-egy jobban - vagy kevésbé jól sikerült - golfkör után ne menj haza, hanem maradj itt kint a golfparadicsomban és kezd a következő napot innen, elölről. Budapest közeli golfpályán ritkán tapasztalható érzés volt, hogy a kifogástalan keménységű ágyból kikelve a bűbájos kis tó mellett elsétálva már illatozott is előttünk a reggeli ham and eggs és az ínycsiklandozó "husztikávé" (keresd a kínálatban).

Mindenkinek tisztaszívből csak ajánlani tudom, ne furakodjon át a városon reggel, ne rohanjon haza játék után este, maradjon és élvezze ezt a szokatlanul jó és minőségi szolgáltatást! Vidéki sporttársaink számára pedig egyenesen "kötelező" kihasználni ezt a remek lehetőséget.
Bár, a mai világban kétségtelenül menőbb dolog kritizálni, mintsem dicsérni, egyet biztosan tudok, mi többször jövünk még ide!

2019.05.07.

Hozzászólások

Pannónia Academy & Junior Suites

Fotók forrása: PannóniaGolf, illetve caddie.hu