Bejelentésre várva

Az MGSz KözleményeA Magyar Golf Szövetség elkészítette az alternatív versenynaptárát, mely - a járványügyi rendelkezések enyhítésének napokban tervezett kormányzati bejelentésétől függően –, a biztonságos versenyrendezési intézkedések bevezetése mellett,  júniusi folytatást tervez. 

A koronavírus járvány megfékezése érdekében bevezetett kormányzati intézkedések alaposan átalakították a Magyar Golf Szövetség idei versenynaptárát. A veszélyhelyzet során bejelentett kijárási és egészségvédelmi korlátozások maximális betartása érdekében, a Szövetség május végéig három grand slam bajnokságot, öt ranglistaversenyt és két Junior Tour fordulót halasztott el. Az elnökség ugyanakkor határozott célként fogalmazta meg, hogy - a korlátozások enyhítését követően - a versenynaptár átalakításával, valamennyi, 2020-ra tervezett verseny kerüljön megrendezésre.

 

Caddie.hu kommentár:

Megbízhatónak tapasztalt, kormányközeli informátoraink szerint június 1. lehet az a kijelölt “bűvös” dátum, amelytől kezdődően hazánkban - zárt kapuk mögött ugyan, de - újra sportversenyeket lehet majd rendezni. Így - a nézőtömegek távoltartásával - alighanem június 1-től indulhat be az idei hazai golfverseny szezon is. 


Fotó: MGSz

2020.04.29.

Hozzászólások