Balszerencsés dudaszó

PRO Golf Tour

Lugosi Tamás Golf PlayingPro beszámolója a PRO Golf Tour, Kaskada GC állomásáról:

Pro Golf Tour - Kaskada Golf Resort, Brno

T-52 cut✅

79(+8), 75(+4)

Kaskada nem hazudtolta meg önmagát... sose játszottam még itt probléma mentes versenyt 😅 

Nos a reggel 6:30-as teetime miatt 5:00 órakor keltem, hogy amennyire lehet versenykész állapotban legyek. Mikor kiértem a klubba láttam a kiírást, hogy (tejköd miatt) következő tájékoztatás 7:30-kor 😃 majd 8:30 és végül 9:20-kor el is tudtuk kezdeni a játékot. Tudtam, hogy a cut vonal környékén vagyok úgyhogy az utolsó 9 szakaszomon 0 körül kell jatszanom. 2 birdie 3 bogey-val plusz egy lett amely éppen elég lett a cuthoz!! Így 9 lyukat lejátszva várt rám 18 lyuk a 32 fokban. Egyre nagyobb volt a hőség és egy két távoli vészjósló dörgés már utalt rá mi várható megint. Jött a vihar. 8 szakasz lejátszása után plusz egyel álltam és birdiért következett a putt mikor lefújták a játékot. Végül a radarkép alapján úgy döntöttek a versenybírák, hogy törlik a 3. Kört, így a verseny véget ért. Sajnálom, mert elég jól összeállt a játékom és biztos vagyok benne, hogy előrébb végeztem volna... 

A pálya a “régi” Balatonudvarit idézte: fairway mellett 2 méter semirough utána gyakorlatilag vesztett labda. Elképesztően élveztem a kihívást és ha az önbizalmam a helyén lenne a top10ben is végezhettem volna. 

Köszönöm a bíztató szavakat és jó kívánságokat!!👏

--- --- ---

Érdekesség, hogy az élen két amatőr játékos végzett:
  1. Vitek Novak (CZE - AM) 141
T2. Petr Hruby (CZE - AM)   142
T2. Allen John (GER)             142 

További érdekesség, hogy a tornán Lugosi Tamáson kívül, még egy pro indult magyar színekben (azonos eredménnyel zárva, mint Tomi):
T52. Lugosi Tamás (HUN)    154
T52. Jeremy Nagy-Revesse (HUN) 154

Eredmények itt

2019.06.21.

Hozzászólások