Bálint -6 a három nap alatt

68 “kellett” a vasárnapi kupához


- Huszti György írása -

Véget ért a Pannonia ranglista-maraton háromnapos küzdelme. A három különálló ranglistaversenyből összefűzött megmérettetés sorozaton egészen elképesztő nyerőszámok születtek, hiszen pénteken és szombaton 69-69 győztes eredmény született (Somogyi Bence, Fülöp Gergő), míg vasárnap Závaczki Bálint még csavart ezen egyet és egy 68-as score-al érkezett be - az eredményekből is láthatóan - remek állapotú versenypályáról.
Bálint háromnapos eredménye egyébként 70, 72, 68 meglehetősen impozánsra sikerült. A Pannonia Junior Akadémia versenyzője talán sajnálhatja, hogy elmarad a Magyar Junior Open (augusztus közepe helyett, október), de erről (is) elmondja gondolatait rövid videó riportunkban. 

 

A három nap alatti legtöbb nettó, illetve bruttó pontot ütő játékosoknak a Pannonia GCC vezetősége egy-egy szezon végéig szóló DrivingRange bérlettel kedveskedett (a Junior Akadémisták és a válogatott játékosok nem szerepeltek ebben a kalapban, hiszen számukra egyébként is téritésmentesek a gyakorló labdák).

A legtöbb nettó pont (OverAll) Kelvin Xie

A legtöbb bruttó pont (OverAll) dr. Horváth Péter

 

Fotók és videó: caddie.hu

2020.08.02.

Hozzászólások