Bajnoki információk

Hasznos apróságok

- Huszti György írása -

Előzetes információink, a holnap kezdődő Magyar Amatőr Bajnokság kapcsán!

A pálya nyírása, felnyírása csillagos ötösre sikerült, köszönet a greenkeeper-eknek a nagy nyári melegben végzett kitartó és megfeszített munkájukért. A green-eken jónéhány helyen meglátszik a 40 Celsius vasfoga, az egy hónappal ezelőtti Magyar Kupán ezek kicsit talán jobb állapotban voltak, de persze nem könnyű a klímaválság okozta afrikai hőségben. A bunkerek a Kisorosziban már megszokott kemény és vékony homokrétegükkel várják az idetévedőket, ugyanakkor a bunkerperemek levágásai szépre kerekedtek. 

Visszatérve a klímára, jelenleg a klub munkatársai három különböző hűtőszekrényben hűtik a támogatói ásványvizeket a holnapi napra. Ígéretek szerint a 6-10-14 szakaszokon mindig lesz, friss HŰTÖTT víz. Ugyanezeken a szakaszokon lesz a livescore bediktálás is, ennek linkje itt

Kisegítőkben sem lesz hiány, ugyanakkor forecaddie-kre az előzetes információk szerint nem lesz szükség, az elmúlt két napban mindenhol egyértelműen kikarózták a bírók a kétesebb lokációkat, ennek és a már megszokottnak tekinthető NoPlay zónáknak köszönhetően, nem szükséges a forecaddie-k segítsége a Bajnokságon. 

Cut nem lesz, mind a 79 induló játszhat vasárnap (amennyiben elütőre tud és akar állni).

A fehér, a kék és a footgolf elütők ki lettek “gyomlálva” a Bajnokságra.

A szervezők kérik, hogy mindenki fokozottan figyeljen a megfelelő mennyiségű  folyadékbevitelre, valamint hogy mindenki alaposan ellenőrizze hcp-jét, illetve anyaklubját. Kérik továbbá, hogy minden kétesnek tűnő szituációban inkább hívjanak bírói segítséget a versenyzők (a kiosztásra kerülő helyi szabályok alján rajta lesznek a telefonos elérhetőségek).

Mindenkinek nagyon jó és eredményes Magyar Bajnokságot Kívánunk!

2019.06.27.

Hozzászólások