Az R-Bau is támogat Benneteket

Szintezz velünk!


 

Tovább emeljük a szintet! 
Újabb jeles támogatót mutatunk be Számotokra, az április 21-én kezdődő CityPearl GolfTour kapcsán. Ismerjétek meg a Ratskó-Bau Kft-t, amely a Pannonia 8-as szakaszán támogatja Nearest to the Pin különdíjunkat. 

A - többek között - háromszoros építőipari nívódíjjal kitüntetett Ratskó-Bau 25 éves múltra tekint vissza. 
A Cég fő profilja – specifikusan – a külső és belső hidegburkolatok kivitelezése, A Ratskó-Bau Kft. megrendelői állománya az évek folyamán folyamatosan bővült, így megbízóik között tudhatnak nagy európai cégeket, hazai kereskedelmi és vendéglátóipari vállalatokat, multinacionális építőipari cégeket és végezetül, de nem utolsó sorban - a magas kvalitású munkát igénylő - magán megrendelőket is. Éves burkolási teljesítményük – megrendelői igénytől függően – átlagosan 55-60 ezer négyzetméter.
Nagyobb volumenű beruházásoknál – megfelelő tőkeháttérrel és stabil banki kapcsolattal rendelkeznek – komplex szolgáltatást kínálnak, amely a burkoló- és segédanyag beszállítást is magában foglalja.
A Ratskó Bau néhány referencia-munkája (a teljesség igénye nélkül): Telekom Székház, Duna Aréna, Eiffel Palace Irodaház, Groupama Aréna, Prestige Hotel Zara, Medicover Magánkórház (A teljes referencialista IDE kattintva érhető el).

A jeles támogató az egyes versenynapokon a nyolcas, Par3-as szakaszon rendezett Nearest to the Pin különdíjaként egy három darabos logózott Callaway golflabda csomagot ajánlott fel a zászlóhoz legközelebbre ütő játékosnak. 
Újdonság az elmúlt évekhez képest, hogy idén már a Nearest-et érő szakaszok elütőin előre jelezzük Számotokra egy-egy (a támogatók logójával ellátott) Beach-flag segítségével, hogy az adott szakaszon fokozottan érdemes pontosan célozni.

Nagyon szépen köszönjük a támogatást!

Nevezni ITT tudtok (még egy darabig) 😊a CityPearl GolfTour versenysorozat versenyeire (Jelenleg - másfél hónappal a versenysorozat első állomása előtt - kevesebb, mint 10 szabad helyünk maradt).
Köszönjük szépen ezt a hatalmas bizalmat Nektek!

 

2023.03.03.

Hozzászólások