Az ország legértékesebb golflabdája

Újabb rangos támogató VersenysorozatunkonA Pannonia GCC pályáján megrendezésre kerülő GOLFiGO Péntek Versenysorozatunk első állomását egy hét leforgása alatt fullra book-oltátok, amelyet nem győzünk eléggé megköszönni Nektek, jelenleg már a Várólistán is öten várakoznak, miközben már olyan játékosunk is akadt, aki egy halaszthatatlan program következtében már visszalépni kényszerült az első versenynapról. 

Aki lemaradt annak tisztelettel annyit üzennénk, hogy egyrészt a várólistán van még hely (nevezni és bizakodni kell, hogy odaér mindenki), másrészt a május 27-i második fordulóra jelenleg “még csak” félház van, oda még biztosan be lehet férni, így bő két hónappal a versenyállomás előtt.

Kérjük, engedjétek meg, hogy egy újabb rangos támogatónk megtisztelő patronálását jelentsük be Számotokra. A Balogh Óra-Ékszer már  30 éve elkötelezte magát a minőségi órák és ékszerek varázslatos világa mellett. Több mint 50 világmárka hivatalos kereskedőjeként az órákat és ékszereket csak és kizárólag hivatalos forrásból szerzik be. Üzleteikben (a szombathelyi Fő téren, illetve a fővárosi Duna Plázában), valamint webáruházukban csak magyar garancia- és szervízháttérrel rendelkező termékeket árusítanak. 


A GOLFiGO Péntek Versenysorozaton az összesített győzteseknek egy-egy darab - szabadon felhasználható - 50 000 Forintos ajándékkártyát ajánlott fel a Balogh Óra-Ékszer, amelyet a nevetekben is hálásan köszönünk! Az egyes versenynapokon pedig a négy darab Par3-as szakaszon rendezett Nearest to the Pin egyik különdíjaként egy-egy három darabos logózott golflabda csomagot. Rendhagyó módon ezúttal a labdákon nem csak a cég logója kap helyet, hanem egy 10 000 Ft-os felirat is, ugyanis ezek a labdák 50 000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén 10 000 Ft-ért válthatóak be. Ez a kedvezmény természetesen más kedvezménnyel nem vonható össze ugyan és akciós termékekre sem váltható be, ugyanakkor akár többször is felhasználható, tehát egy elvesztett és újra megtalált labda esetében az új tulajdonosnál is működik a kedvezmény, mindaddig amíg a felirat le nem kopik, vagy a tóba nem végzi az adott labda ?

Köszönjük szépen a támogatást, Nektek pedig a hihetetlen érdeklődést!

 

2022.03.24.

Hozzászólások