Az igazi Főnök pontos

Célozz Te is pontosan!


 

Bár a nyolc állomásból álló CityPearl GolfTour (leánykori nevén GOLFiGO Péntek) 😊 első versenynapjáig (április 21.) még ötvenszer fordul meg a Föld a tengelye körül, de megkezdjük azon támogatók bemutatását akik az idei szezonban a kedveskedésükkel megédesítik Számotokra a máriavölgyi péntek délutánokat 😊⛳️

Örömmel tájékoztatunk Benneteket, miszerint az idén sem marad a versenysorozat Hole in One díj nélkül, hiszen a Balogh Óra Ékszer, illetve a Hugo Boss kooperációjának köszönhetően a Pannonia ikonikus 17-es sziget-greenjén elért ász ütés egy névvel és eseménnyel gravírozott Hugo Boss karórát ér az igazán pontos (telibe találó) játékos számára.

Persze akkor sem kell üres kézzel elballagni a félszigetről, ha éppen nem sikerült a bravúr, hiszen a Balogh Óra Ékszer ezen a szakaszon Nearest to the Pin nyereménnyel kedveskedik Számotokra. 

A Balogh Óra-Ékszer már több mint 30 éve elkötelezte magát a minőségi órák és ékszerek varázslatos világa mellett. Több mint 50 világmárka hivatalos kereskedőjeként az órákat és ékszereket csak és kizárólag hivatalos forrásból szerzik be. Üzleteikben (a szombathelyi Fő téren, illetve a fővárosi Duna Plázában), valamint webáruházukban csak magyar garancia- és szervízháttérrel rendelkező termékeket árusítanak. 

A jeles támogató az egyes versenynapokon a 17-es, Par3-as szakaszon rendezett Nearest to the Pin különdíjaként egy három darabos logózott Callaway golflabda csomagot ajánl fel a zászlóhoz legközelebbre ütő játékos részére. 

Rendhagyó módon a labdákon nem csak a cég logója kap helyet, hanem egy 10 000 Ft-os felirat is, ugyanis ezek a labdák 50 000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén 10 000 Ft-ért válthatóak be. Ez a kedvezmény természetesen más kedvezménnyel nem vonható össze, illetve akciós termékekre sem váltható be, ugyanakkor akár többször is felhasználható. Tehát egy elvesztett és újra megtalált labda esetében az új tulajdonosnál is működik a kedvezmény, mindaddig amíg a felirat le nem kopik róla, vagy a tóban nem végzi az adott labda (lehet, hogy éppen a 17-esen) 😊

További újdonság az elmúlt évekhez képest, hogy idén már a Nearest-et érő szakaszok elütőin előre jelezzük Számotokra egy-egy (a támogatók logójával ellátott) Beach-flag formájában, hogy az adott szakaszon fokozottan érdemes pontosan rajtolni.

Nagyon szépen köszönjük a támogatást, Nektek pedig azt a hihetetlen bizalmat és érdeklődést, amellyel 48 óra leforgása alatt már a rendelkezésre álló helyek közel 70%-át befoglaltákot, annak ellenére, hogy még 50 nap van hátra a startpisztoly első eldördüléséig, ilyen elkötelezett csapat mellett igazából már az sem túl meglepő, hogy február utolsó napján már a novemberi(!) versenyállomásra is huszonhárman jeleztétek indulási szándékotokat 🙂

Nagyon szépen köszönjük még egyszer!


Nevezni ITT tudtok (még egy darabig) 😊 a CityPearl GolfTour versenysorozat versenyeire.
További támogatóitokat folyamatosan mutatjuk be Számotokra!

 

2023.03.01.

Hozzászólások