Az Audi is mögöttünk

Négy karika - Nyolc versenyállomás


A magyar csapat (Huszti György és Toma-Pap Imre) a 2022. Audi Golf World Final-en (Marco Simone GC, Róma)


Újabb csodálatos hírrel szolgálhatunk Számotokra, hiszen szűnni nem akaró lelkesedéssel mutatjuk be a CityPearl GolfTour versenysorozat egy újabb támogatóját: Az Audi Centrum Budapest ugyanis egy újabb fődíjat ajánlott fel a versenysorozat összesített legjobbja számára, amelynek értelmében a november 3-i “THE FINAL” megmérettetésen - a Pannonia Golf & Country Clubban - egy olyan vouchert adhatunk át, amellyel egy teljes hosszú hétvégén keresztül lesz “birtokolható” egy csodálatos AUDI Q5 SUV.

 

Az Audi AG autógyártó vállalat, amelynek székhelye a németországi Ingolstadtban található, gépjárműveit a felső-közép, illetve a felső kategóriába pozicionálja. A cég egyik fontos jármű-, és motorgyára található Győrben, az Audi Hungaria Zrt.

Az Audi története az egyik legsokszínűbb az autóipar történelmében. Négy márka, az Audi, a DKW, a Horch és a Wanderer összeolvadásából jött létre 1932-ben, hogy megalapítsa az Auto Union AG márkát, amelynek emblémájául a négy karikát választották. Ez a négy karika a négy márkát szimbolizálja, bár a DKW autógyárnak is ugyanez volt a márkajelzése, így ez nagyban megkönnyítette a cég munkáját az emblémaválasztásban.

Az Audi Centrum Budapest az Óbudai Autójavító Kft. Audi értékesítési pontja és márkaszervize. Az Audi Centrum Budapest szalonja 2010. szeptemberében nyitotta meg kapuit. Hazánk legrégebbi Audi és Volkswagen márkakereskedése és szervize 1971. óta várja ügyfeleit a Mozaik utcában.


Audi Q5 SUV

Csaknem bármilyen vidékre
Legyen szó kényelemről, stílusról vagy dinamikáról, az Audi Q5 már az első pillanattól meggyőz.
Méretei, menetteljesítménye és funkcionalitásának együttese kompakt prémium crossover SUV modellé avatja az új Audi Q5 sorozatot, amely egyszerűen kezelhető funkciókkal segít megfelelni a mindennapok kihívásainak.


Nagyon szépen köszönjük a nagyvonalú támogatást!
A CityPearl GolfTour versenysorozat állomásaira ITT tudsz nevezni (csak tisztelettel kérjük, ne az elsőre próbálj 😊 mert ott már közel százan "vagyunk" a mintegy hatvan helyre). KÖSZÖNJÜK!


Fotó: Audi International

2023.04.13.

Hozzászólások