Automata üzemmódban a Highland

Csak kártyával a budatétényi fennsíkon- A Budapest Highland GC Közleménye -


KEDVES GOLFOZÓK!

Klubházunk egészségbiztonsági okokból további intézkedésig nem fogad vendégeket március 16-tól, hétfőtől kezdődően.
A Highlanden működő integrált informatikai-ügyfélmenedzsment rendszer most lehetővé teszi, hogy egyfajta "automata üzemmódban" is meg tudjuk oldani az ügyfélkapcsolatok hatékony, aktív személyes kapcsolatot nem igénylő lebonyolítását.

Mivel a golfpálya és a driving range szabadtéri jellegénél fogva relatíve csekély egészségügyi kockázatot jelent, ezért a honlapon látható, szokásos nyitva tartási időben (jelenleg 8-18 óra között) a Highland ügyfélkártyára feltöltött alábbi szolgáltatások továbbra is igénybe vehetők:
9 szakaszos golfpálya
3 szakaszos PAR3 golfpálya
gyakorlóterületek (putting, chipping, pitching greenek)
driving range, gyakorlólabda-automata

Az érvényes ügyfélkártyával tehát át lehet haladni a sorompón és lehet range labdát kivenni az automatából – személyes kapcsolatra nincs szükség.
Greenkeeper munkatársaink folyamatosan dolgoznak a pálya karbantartásán, a starter/marshall kolléga ellenőrzi a játékosokat, gondoskodik a range labda utánpótlásáról.
Tee time foglalás online felületünkön: Chronogolf

Ha valaki szeretne bármilyen jogosultságot feltölteni a Highland ügyfélkártyára (gyakorlólabda, napi green fee, éves klubtagság stb.), akkor az alábbi bankszámlaszámra kérjük átutalni az összeget és távmunkában, otthonról dolgozó recepciós munkatársaink azonnal jóváírják a kártyán a jogosultságokat:

Budapest Highland Golf Club Kft.
MKB 10300002-20247638-00003285
megjegyzés: .............. (szolgáltatás megnevezése)

Recepciós munkatársaink elérhetőségei:
telefon: +36 70 932 55 39
e-mail: recepcio@highlandgolf.hu

Szolgáltatások listája: ÁRAK

A klubház nem fogad vendégeket, így az alábbi szolgáltatások NEM vehetők igénybe:
recepció
shop
étterem
mosdó
golfütő bérlés
golfautó bérlés
Reméljük, a világszerte bevezetett szigorú intézkedések hamarosan véget érnek, és ezt követően minden visszaáll a normál működési módra.

Vigyázzatok magatokra és egymásra, a Highland dolgozói már nagyon várják, hogy a megszokott, teljes körű szolgáltatásokat tudják biztosítani nektek.


Fotó: Budapest Highland GC

2020.03.15.

Hozzászólások