Audi Kupa a Bakonyban

Haladás ls Technológia négy keréken karikán- Véh Balázs beharangozója -

Július 17-én kerül megrendezésre a Forest Hills egyik nagy hagyományokkal rendelkező versenye az Audi Kupa. A négykarikás márka kapcsolata a golf sporttal már hosszú évekre nyúlik vissza és a konszern mindig gondoskodik arról, hogy a magas színvonalú versenyek alkalmával a legújabb Audi modellek, mint például az új, tisztán elektromos Audi Q4 e-tron, vagy a hibrid Q3 Sportback TFSIe is kipróbálhatóak legyenek.

A szombaton 10:00-kor shotgunnal induló egyéni stableford verseny résztvevőit a szárazság ellenére hibátlan állapotú pálya várja. A bruttó győztes egy hosszú hétvégés Audi e-tron GT tesztvezetéssel gazdagodik, a férfi, a női és a szenior helyezettek serlegeit pedig az Audi jóvoltából további értékes nyeremények egészítik ki.

Újdonság a Forest Hillsben, hogy a Longest Drive és a Nearest to the Pin különdíjakat a veszprémi Rotaract Club szponzorálja. Az ifjú jótékonykodók a verseny lebonyolításában való önkéntes segítségnyújtás mellett a veszprémi állatmenhely részére gyűjtenek adományt a különdíjra nevezőktől.

És bár a sors fintora, vagy a szervezők klubok józan ésszel felfoghatatlan érdekei okán ezen a jeles szombaton akár 5 irányba is indulhatna az ambiciózus amatőr golfozó, a Bakony jó választásnak ígérkezik, hiszen mint ismeretes, itt mindig enyhébb a kánikula, finomak az ételek és magas a playing hendikep!

Ha ráadásul valaki esetleg hosszú hétvégében gondolkozik, a pénteki versenyen akár duplázhatja is a HCP javítás esélyeit!


Fotó: Twitter

2021.07.14.

Hozzászólások