Átigazolási Bomba

Tovább erősödik a Pannonia Junior Akadémia


- Huszti György írása - 

A jövő héten a zágrábi Riverside Golf Clubban kerül sor a Nyílt Horvát Junior Bajnokságra. Az indulók neveit böngészve, több érdekességet véltünk felfedezni, így megkerestük Böndicz Gergőt - korábbi junior szövetségi kapitányt - az Akadémia vezetőjét, aki rendkívül érdekes hírekről számolt be számunkra. 

A Pannonia Junior Akadémia eddig is bombaerős névsora még izmosabbá válik. Három új tag kérte ugyanis a felvételét az Akadémiára, akik bár hivatalosan csak jövőre csatlakoznak a szakmai munkához, de egyfajta megelőlegezett bizalom jeleként már most az Akadémiával tartanak Zágrábba, amely a PJA idei utolsó nemzetközi megmérettetése lesz a szezonban. 

Tehát, a három új név a (golf)tarsolyban: Berkenyei Daniella, ifj. Sárközi Richárd, illetve Vu Péter. Rajtuk kívül még öt “régi” Akadémiás is a különítménnyel tart a háromnapos, WAGR minősítésű megmérettetésre: Földházi-Nagy Zsófia, Benke Ákos, Károly Ádám, Somogyi Bence és Závaczki Bálint. 

További érdekes hír, miszerint még egy fiatal játékos is az utazó buszon lesz csütörtök reggel, Ő pedig nem más, mint Bertényi Bence(!). Nem, Ő nem igazol a Pannonia Junior Akadémiára (bár nyilván az életben soha ne mondd, hogy soha ?). Itt most arról van szó, hogy Bertényi Apuka nem tud a gyermekével tartani, és így megkérte az Akadémiát, hogy Bence csatlakozhasson a busztranszferhez a horvát út erejéig. Ennek a kérésnek az Akadémia vezetői természetesen a legnagyobb örömmel tesznek eleget. 

Jövő héten beszámolunk a zágrábi eredményekről is!


Fotó forrása: Pannonia Junior Akadémia

2019.09.15.

Hozzászólások