Anonim Mecénás

Legújabb fejlesztésünk: a HCP Előrejelző


 

Egy - a hazai golféletben teljes mértékben szokatlan és minden bizonnyal példa nélküli - örömhírt szeretnénk megosztani Veletek!

Az elmúlt év végén a GOLFiGO csapatához egy Mecénás “kopogtatott” be, aki elmondta mennyire tiszteli és becsüli azt a munkát, energiát, pénzt, paripát, fegyvert 😊 amelyet a rendszerbe fektetünk, és a maga “szerény” módján Ő is szeretné kivenni a részét ebből az alkotásból, illetve szeretne segítséget nyújtani, hogy új és még újabb - a golfozókat segítő - projektek jöhessenek létre a rendszer keretei között. 
A legnagyobb ámulatunkra - az egyébként szinte mindenki által jól ismert (és elismert) sporttársunk - 200 000 Forinttal támogatta a GOLFiGO rendszer legújabb “játékos attrakcióinak” elkészültét, így egy nagyobb és egy kisebb projektet is tető alá hoztunk (természetesen szigorúan önköltségi alapon) a támogatásából. A Támogató teljes mértékben ragaszkodott és ragaszkodik a maximális névtelenséghez, így semmiképpen sem szeretnénk elárulni a kilétét (kérjük tartsátok ezt tiszteletben és ne is kezdjetek el találgatni a személyét illetően). 
Mindenesetre hatalmas köszönetet szeretnénk tolmácsolni Számára - minden bizonnyal - valamennyi hazai golfjátékos nevében is!

 

A nagyobb projektünk neve (amivel már el is készültünk Számotokra) a HCP Előrejelzés nevű új menüpont. 
Ahol is a Verseny elnevezésű fül alatt valamennyi golfjátékos (bejelentkezést követően) meg tudja tekinteni, hogyan alakul(na) a hendikepje a következő benevezett versenyén (akár Stableford, akár StrokePlay kiértékelésben) a PHCP-jéhez képest 10 jobb és 20 rosszabb ütésszám esetében. 
Amennyiben nem a következő versenyedre vagy kíváncsi, a Pálya elnevezésű fülre kattintva máris megtekintheted ugyanezen adatokat valamennyi hazai pályán, valamennyi (a nemedre felmért) elütő esetében.
Illetve, mostantól akkor sem kell “kétségbeesned” 😊 ha külföldi versenyre indulsz, elég ha az Egyedi elnevezésű fülre kattintva beírod a külföldi pálya CR/SR értékeit és már kalkulálja is a lehetséges hendikep változásaidat a rendszer.

Természetesen a HCP Előrejelző minden esetben figyelembe veszi (és ki is jelzi Számodra) az esetleges Puha/Kemény Korlátot (SoftCap, HardCap), illetve az esetleges kiugróan jó eredmény Korrekcióját is (a WHS szabályainak megfelelően).

Ez így leírva - minden bizonnyal - bonyolultabban hangzik, mint élesben kipróbálva ? 
Szóval, mire vársz még? Kattints IDE és amennyiben rendelkezel a GOLFiGO-ban nyilvántartott hivatalos hendikeppel már indulhat is a matek 😊


Köszönjük szépen még egyszer a - még mindig hihetetlen - támogatást! 
Elképesztő motivációt (és szűnni nem akaró energiabevitelt) jelent számunkra a rengeteg-rengeteg (és kivétel nélküli) pozitív visszajelzés mellett, ez az igencsak konkrétan kézzelfogható és szeretetteljes visszacsatolás (elsősorban nem is az összeg, sokkal-sokkal inkább a gesztus).

A kisebbik projekt (amelynek pontos leírása legyen meglepetés) elkészültét követően (várhatóan a szezon elején) újra jelentkezünk ebben a témakörben, addig is jó számolgatást Nektek!


Szeretettel,
a GOLFiGO csapata

 

2023.02.08.

Hozzászólások