Angus steak minden héten

Brutális eredmények a La Pampán


- Huszti György írása -

Vasárnap került megrendezésre a budapesti La Pampa Argentin Steakhouse által szponzorált verseny a zirci Forest Hills Golf Clubban. A versenyen új versenyigazgató debütált - rovatvezetőnk, Véh Balázs - személyében, tekintettel arra, hogy Bozó Ádám Headpro-nak bekötik a fejét végre ?  (Gratulálunk!) és a hétvégén zajlott a legénybúcsúja.

A szervezés és a pálya állapota természetesen (a szokásosan) kitűnőre sikeredett, talán az egyetlen gond volt, hogy Balázs véletlenül sztahanovista napfűtőket alkalmazott a hétvégére, akik semmiféle könyörgésre sem voltak hajlandóak abbahagyni a munkát. Ennek ellenére egészen elképesztő eredmények születtek, hiszen az 51 hivatalos indulóból 21-en(!) hendikepet javítottak. A férfi kategória dobogójára például 41 nettó stableford ponttal sem lehetett odaférni, sőt még a hatodik(!) helyezett is 41 ponttal végzett. A TESLOUNGE GolfTour I. verseny tombola fotóportfólió nyertesét, Xie Kelvint például annyira feldobta Yulia Stepanova munkája, hogy kis híján kizáratta magát (46 stableford ponttal). De a női mezőnyben is 44 pont kellett a győzelemhez a Zirc-specialista kis tűzgolyónak, Monostory Flórának. Még “szerencse”, hogy a Szenior győztes Szabó László beérte 42 ponttal. A bruttó győzelmet ezúttal Ralph Müller (EvenPar) szerezte meg. 

A bruttó győztes (Ralph Müller) gurításra készül / Fotó: Kállay Tamás

Talán az elérhető eredményeknek, vagy méginkább a kimagaslóan kedves és családias szolgáltatásoknak köszönhetően a Forest Hills egyre népszerűbb. Vasárnap például a helyi klubtagok bevállalták, hogy délután futnak neki a völgybérceknek, ezáltal lehetőséget biztosítva minden nevezőnek a játékra (a lelkes főszponzor egyébként ezt valamennyiüknek egy-egy palack kitűnő Malbec borral köszönte meg). Ugyanakkor, a hétvégi (szombati) Herend Kupán már alighanem hivatalosan is délelőtt-délutáni műszakkal kell majd számolni (és persze újra Bozó Ádámmal), így Balázs is indulhat majd a versenyen és nem kell “sajgó-szívvel” forecaddie-znie a kilencesen  ?

Nevezni tehát bőven lehet még, és érdemes is tekintve, hogy a Herend Kupán - a már megszokottak szerint - nemcsak gyönyörű, de igencsak értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak a legjobbak (a többiek számára pedig ott a felejthetetlen élmény). A szombati napot követően pedig vasárnap irány a Zala Springs, ahol a Veszprém Golfers tagjai, barátjukra Zsurzsa Sanyira emlékeznek majd a “ZsurzsaDay”-en, ahol Sanyi két kedvencével készülnek: a játékforma str-hcp, az étel pedig Angus steak lesz.

 

La Pampa Eredmények ITT


Fotó: Kállay Tamás

2020.08.10.

Hozzászólások