“Amerikai” büszkeségeink

Értékes hírek az USA mindkét partjárólMa két örömteli gyorshír is érkezett a tengerentúli magyar sportösztöndíjas golfkülönítményünk házatájáról.

Lévén hölgyekkel illik kezdeni, először is örömmel számolunk be róla, hogy Vadkerti Adél négyszeres Magyar Bajnoknőnket (aki az elmúlt három évben zsinórban triplázva nyerte meg az amatőr bajnokságot) MVP-nek (Most Valuable Player), azaz a legértékesebb játékosnak választották meg egyetemén, az észak-karolinai Elon University-n.

A fenti - keleti parti - hírrel szinte egy időben érkezett egy másik nagyszerű beszámoló is, mégpedig az amerikai kontinens másik oldaláról Kaliforniából. Csányi Olivér Magyar Bajnokunkat ugyanis kitüntette  a Golden State Athletic Conference (GSAC), a William Jessup Egyetem magyar hallgatója elnyerte a kaliforniai “jó tanuló - jó sportoló” kitüntetést. 

Szívből gratulálunk mindkét Bajnokunknak és reméljük, hogy a júniusi-júliusi szövetségi versenyeken (Magyar Kupa, Magyar Bajnokság) mindkettejükkel találkozhatunk, ezáltal tovább emelkedik a hazai kiemelt versenyek színvonala.

2020.05.13.

Hozzászólások