Akár négy szemgolyót is nyerhetsz

Haláli hangulat, rémisztő menü és földöntúli nyeremények


- Huszti György írása -


A halloween egy ősi kelta hagyományokból kialakult autentikus ír ünnep (amelyre a Mindenszentek katolikus ünnep előtti este kerül sor), és amelyet korábban elsősorban az angolszász országokban tartottak. A történelem során több hasonló római kori ünnep is elvegyült a kelta halálkultusz samhain nevű ünnepével, ezért mai állapotában ez az autentikusnak ismert pogány ünnep az ókori mediterráneumból származó elemeket is tartalmaz, amely kiegészült az ír nép szokásaival és az észak-amerikai, nyugat-európai vidám ünnepi és gasztronómiai bolondozással, töklámpás faragással, jelmezes kéregetéssel, beöltözős partikkal, almahalászattal is.
A kelták hite szerint ezen az estén a holtak szellemei visszatérnek és mivel beköltözhetnek az élőkbe, ezért különféle álcázó maskarákba öltöznek, mert ezzel akarják becsapni és összezavarni a holtak szellemeit.

Amennyiben Te is erősen rettegsz a holtak szellemétől mindenképpen álcázó maszkban (és/vagy ruházatban) gyere október 29-én a Pannonia Halloween Scramble versenyére. Persze, ha rettenetesen bátor vagy, érkezhetsz maszk és jelmez nélkül is. A lényeg, hogy egy jó hangulatú, vidáman bolondos partival és versennyel köszönjünk el együtt Mindszent havától. 

Öltözz be (ha akarsz), gyere el, érezd jól magad a szellemekkel vagy a szellemírtókkal! A legendásan bohókás négyes scramble versenyre ITT tudsz jelentkezni, figyelem(!) limitált a nevezési létszám, mintahogy a Nearest to the Pin nyeremények is: valamennyi Par3-as szakaszon ugyanis a zászlóhoz a legközelebb ütő játékos nyereménye három-három szemgolyó(!) lesz (az ne tévesszen meg senkit, hogy a fehér golyókon ezúttal Honma logó lesz olvasható) ?

Mi magunk is rettegve várjuk mi lesz ennek a vége, hiszen a szombati napra rengeteg koponya, csontváz és egyéb dekoráció érkezik a klubházba, amelyek “szeretettel” és véres verejtékkel várják a hullafáradt játékosokat a nap végén. Hazasietni nem érdemes a lejátszott kör után, hiszen a Vámpírok Bálja csak a verseny után veszi kezdetét, és a Pannonia Terasz étterem is halálian jó Halloween menüvel készül az ünnepi alkalomra:

Boszorkány főzet
---
Mészárszék válogatás
Tenger szörnyei
Temetőgondnok kedvence
Zombi pipi
---
Vérbak püré
Taposott burgonya, rothasztott hagymával
Zöldfűszeres légylárva
---
Rémisztő desszertválogatás

 

Ha mindezeket túléled, akkor valódi reményekkel telve várhatod a tombolasorsolást, tekintve hogy minden játékos 2 tombolajegyet kap ajándékba (persze ez még nem garantálja, hogy meg is éled a délutáni sorsolást). 

A jelenlegi tombolanyeremények:
- 5 db Pannonia Greenfee Voucher
- 5 db Ez-Go Voucher
- 10 db (5 alkalmas) Driving Range token

 

Mi ott leszünk, és ha jót akarsz magadnak Te is ott leszel, persze csak ha nem vagy félős nyuszi (de az már egy másik - tavaszi - mese)...

 

Fotó: caddie.hu

2022.10.21.

Hozzászólások