Akár harmadjára is összejöhet

Újabb pénteki támogató


 

Nagy örömmel mutatjuk be Számotokra a City Pearl GolfTour egy újabb támogatóját, a Buy2.Rent-et,  tekintve hogy a Par3-as szakaszok már “beteltek” 🙂 nearest támogatókkal, így a Buy2.Rent csapata lehetőséget biztosít Számotokra, hogy akár három ütésből felérve a green-re nyerhess egy doboz (3 darab) logózott Taylormade SoftResponse labdát. Az 5-ös (Par5) szakasz elütőjén természetesen egy logózott beachflag fog emlékeztetni a nyeremény lehetőségére, illetve ezen nearest esetében is az ONLINE felírás fog működni a versenyállomásokon.

A legújabb támogató a használt és az újépítésű ingatlanok értékesítésében, illetve üzemeltetésében vállal fokozott szerepet, leginkább a dél-spanyol régióban. Az első lépésektől az utolsóig magyar nyelvű ügyintézéssel segít a vásárlástól a komplett üzemeltetésig, mindezt a megfelelő jogi garanciákkal.

Amikor valaki bizalmat szavaz egy vállalatnak, akkor valójában a cég mögött álló embereknek adja meg a bizalmat. Büszkén mutatjuk be Önnek csapatunkat, akiknek üzleti mentalitását a következő szavakkal lehetne összegezni: 
- Ügyfélközpontú üzleti tevékenység
- Szakértelem
- Nemzetközi gondolkodásmód
- Hosszú távra tervezett partnerségi mentalitás
Az elmúlt években számos ügyletet sikerült sikeresen lezárnunk – leginkább Spanyolországban – változatos ügyfélkörrel. Ez a siker arra késztetett bennünket, hogy megfontoljuk, miszerint beindítsuk vadonatúj vállalkozásunkat, a Buy2.Rent-et, ezzel is tovább szolgálva meglévő és új ügyfélkörünket. Az a tény, hogy partnereink vissza és visszatérnek, egyértelmű jele annak, hogy kéréseiket a lehető legnagyobb gondossággal teljesítjük és a jövőben is így lesz. 

A Buy2.Rent számos esetben kizárólagos értékesítési partnerséggel – rendelkezik vezető ingatlanfejlesztőkkel, amelyek Dél-Spanyolország legkeresettebb régióiban kínálnak új, prémium lakóingatlan fejlesztéseket. A projektek menüpontot áttekintve tanúja lehet annak, ahogy a Buy2.Rent a prémium fejlesztések széles választékára összpontosítja erőfeszítéseit.

Hitvallásunk, hogy csak a prémium minőségű, minőségi fejlesztéseket keressük az elérhető legjobb árakkal kombinálva. Könnyen kezelhető online piacterünk csak egyedi projekteket kínál!
A Buy2.Rent egyszerűvé és kényelmessé teszi az otthonkeresést. Felesleges nézelődni a különféle listákon, hiszen minden érdemleges és jelentős lakófejlesztésünk „egy fedél alatt” megtalálható. Kérjük, keresse fel folyamatosan bővülő projektkínálatunkat!
Hosszú távra tervezünk az ügyfélkapcsolatok terén, ezért a lehető legjobb pénzügyi feltételeket keressük vásárlóink számára.

Az a célunk, hogy Ön 100%-ban elégedett legyen, nem elégszünk meg egy egyszeri interakcióval, ellenkezőleg, szeretnénk, ha visszatérne, akár "harmadjára is összejöhet" 😊. Tekintve, hogy véleményünk szerint magas színvonalú szolgáltatás az ár-érték arány kombinációjával érhető el, így ügynöki jutalékunk egy részét megosztjuk Ügyfeleinkkel, így Ön akár piaci ár alatt vásárolhat exkluzív ingatlant!

Többek vagyunk, mint egy egyszerű ingatlanos cég!
Teljes körű portfóliókezelést kínálunk a pénzügyi, jogi szolgáltatások terén (bank, ügyvéd, közjegyző stb.) egészen a helyszíni személyes képviseletig (az Ön részéről megfelelő felhatalmazással).
Célunk, hogy vásárlást a Buy2.Rent segítségével a lehető legegyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük. Kérésre a kezdetektől az utolsó pillanatig végig vezetjük a teljes értékesítési folyamaton.

És mi tesz minket egyedivé?
Minden portfóliónkat gondosan befektetési célokra válogattuk össze, befektetési tervet készítünk Önnek, amely bérleti bevételt és teljes körű ingatlankezelést kínál. Mindent mi intézünk Ön helyett: foglalás, elérhetőség, fizetés, ügyfélszolgálat, vendégérkezés és segítségnyújtás, valamint professzionális takarítás. Nem kell azzal töltenie az idejét, hogy a fizetések vagy az elégedett vendégek miatt aggódjon. Időt takaríthat meg, és teljes nyugalmat érhet el.

 

Nagyon szépen köszönjük a csodálatos támogatást!
A CityPearl GolfTour versenysorozat állomásait ITT találod!

 

2023.04.20.

Hozzászólások