Adél újabb remeklése

Egyéni csúcsbeállítás


- Huszti György írása -

Vadkerti Adél az észak-Karolinai Elon Egyetem csapattagjaként újabb remekül sikerült versenyeredménnyel tette le névjegyét a tengerentúlon. Ezúttal az alabamai Glencoe-ban rendezett Chris Banister Golf Classic-on remekelt többszörös magyar bajnoki címvédőnk. A megmérettetésre az idősebb Robert Trent Jones által tervezett Silver Lake GC huszonhét szakaszos pályái közül a Heartbreaker-en és a Mindbreaker-en került sor. A Par72-es 5 584 méter hosszú pályán két nap alatt három kört kellett teljesítenie a 62 fős mezőnynek. 

Szerencsére a szakaszok - nevükkel ellentétben - nem törték meg Adél szívét és eszét sem, így három kör alatt +2 score-t játszva a rendkívül előkelő T3. helyen végzett. Adél finise (amikorra már a pályát is kiismerte) egészen lebilincselőre sikeredett, a befejező körös -3 eredmény - többek között egy Eagle-nek köszönhetően a 8-as, Par4 (328 méter) szakaszon - a teljes mezőny legjobb utolsó körös eredménye volt, ráadásul a három kör alatt ez volt az egyetlen Eagle a mezőnyben. Regnáló Bajnoknőnk a mínusz hárommal beállította eddigi legjobb tengerentúli versenyeredményét is.

A 11 egyetemi csapatot felvonultató megmérettetésen, az Elon végül az ötödik helyet szerezte meg, honfitársnőnk az öttagú csapata legjobbja volt.

Gyönyörű teljesítmény ez!
További Good Luck, ahogy a felvilágosult dél-bolgár mondaná! 😊⛳️🏆


Fotó: Elon University

2019.10.09.

Hozzászólások