Adél 10 madárkája

Az Államokban is kiválóan teljesít Bajnoknőnk


- Huszti György írása -

Kimagasló eredménnyel zárta Vadkerti Adél, háromszoros Bajnoknőnk az Elon Invitational háromkörös versenyét, Észak-Karolinában. Adél, aki jelenleg a harmadik évét kezdte meg az Államokban, az Elon University sport-ösztöndíjasaként, ott folytatja a tengerentúlon is, ahol a nyári szünetben, hazánkban abbahagyta. A Magyar Bajnokság (harmadszori) és a Magyar Nyílt Bajnokság megnyerését követően, csapata legjobbja volt az 54 szakaszos, Par71-es Alamance Country Golfpályán megtartott küzdelem során is.

Bajnoknőnk az igen előkelő T6. helyet szerezte meg a 100 fős mezőnyben (csupán három ütésre a dobogótól), eredménye 71, 74, 68(!), a burlington-i pályán, ezzel jelentősen hozzá segítette csapatát a bronzérem megszerzéséhez a tíz csapatos mezőnyben. Adél összesen tíz madárkát reptetett az 54 szakasza során, a zárókörben ebből hármat zsinórban egymást követően.
Körátlaga: 11 fairway találat és 14 GIR (Green in Regulation). Amint azt Chris Dockrill edző megjegyezte az egyetemi sajtó munkatársainak: “Igazi élvezet volt ma Adél játékát nézni”.

Gratulálunk és várjuk a hasonlóan szép folytatást!


Fotók: Elon University

2019.09.26.

Hozzászólások