A SzePlast–é a hármas

Újabb támogató a Szitipőrlön


Csíkos Attila "szignózik" egy sikeres Nearest támadást követően 😊


Újabb nagyszerű támogató szeretne kedveskedni Számotokra a CityPearl GolfTour nyolc versenyállomásán. Ezúttal az ikonikus hármas szakasz Nearest to the Pin támogatóját a SzePlast Zrt-ét mutatjuk be Nektek.

A SZEPLAST három évtizede foglalkozik PVC granulátum gyártással és értékesítéssel. 
Tevékenységük kiterjed a receptúrák fejlesztésére, a granulátumgyártásra, valamint a teljes kereskedelmi és logisztikai folyamatra is.
Kiváló elhelyezkedésüknek köszönhetően ideális beszállítói a közép-kelet európai régió PVC feldolgozói számára.
Folyamatosan megújuló és több mint 300 receptúrából álló termékkínálatuk a PVC feldolgozás szinte összes gyakori alkalmazási területére megoldást tud kínálni.
További igények esetén saját mérnökcsapatuk fejleszti ki az ügyfeleik elvárásainak leginkább megfelelő egyedi receptúrákat. Teljesen automatizált, számítógéppel vezérelt keverő és granuláló technológiájuk garancia a precíz gyártásra és granulátumaik állandó minőségére.


A példás támogató az egyes versenynapokon a hármas, Par3-as szakaszon rendezett Nearest to the Pin különdíjaként egy három darabos logózott Callaway golflabda csomagot ajánlott fel a zászlóhoz legközelebbre ütő játékosnak. 

Újdonság az elmúlt évekhez képest, hogy idén már a Nearest-et érő szakaszok elütőin előre jelezzük Számotokra egy-egy (a támogatók logójával ellátott) Beach-flag segítségével, hogy az adott szakaszon fokozottan érdemes pontosan célozni.

Nagyon szépen köszönjük a támogatást!

Nevezni ITT tudtok a CityPearl GolfTour versenysorozat versenyeire.
Külön köszönjük szépen azt a hatalmas bizalmat Nektek, amelynek köszönhetően szűk egy hét alatt gyakorlatilag fullra book-oltátok a sorozat áprilisi, májusi, sőt már a júniusi versenyállomásait is.

 

2023.03.05.

Hozzászólások