A Pöttyös is mellettünk

Újabb támogató a TESLOUNGE GolfTour-onÖrömmel teli büszkeséggel tájékoztatunk Benneteket, miszerint hazánk egyik ikonikus terméke a Pöttyös Túró Rudi is versenysorozatunk mellé állt. Nagyon szépen köszönjük a FrieslandCampina Hungaria Zrt. nagyrabecsült támogatását, amelynek köszönhetően valamennyi játékos az igen kedvelt Pöttyös Túró Rudikon kívül egy-egy Pöttyös kakaós-tejet is kap az induló csomagjába, amely kiváló fehérje és kálciumforrás.  Így az indulócsomagot teljes mértékben támogatóink állítják össze, a Pöttyös kakaós-tejjel, az I Love Sushi konyháján készülő szendvicsekkel, a Theodora Kereki vulkanikus ásványvizével, illetve a Red Bull energiaitallal. Ezen kívül a három Junior helyezett, apró Pöttyös figyelmességben is részesül majd az eddig sem rövid nyereménylista folytatásaként. 

Igazán megtisztelő, hogy a 152 zalacsányi nevezőnk után, jelenleg a TESLOUNGE GolfTour második állomásán is 115 nevezőnél tartunk annak ellenére, hogy majd egy hét múlva kezdődik csak versenyünk. Mindent el fogunk követni, hogy minél többen részt tudjatok venni a versenyen, a startlista szerda este várható.

Új hírek a második állomás kapcsán, hogy a kezdést 8:30-ról 9:00 órára tettük át, így mindenki egy kicsit kipihentebben jelenhet meg a Pannonián, ahova 7 db Tesla autó fog érkezni (sőt 7,5) de erről majd a helyszínen ?

Hazasietni senkinek sem kell, nem csak a 216 nyeremény miatt (ennyi díjat osztunk ki a három állomáson), hanem mert a beérkező játékosokat a teraszon 14:00 órától az eredményhirdetésig a Red Bull Sugga DJ autója szórakoztatja a legfrissebb (TES)LOUNGE és ChillOut muzsikákkal.    

A Halfway House-ban felszolgált friss gyümölcspoharunk után, a streetfood jellegű, ámde pazar grillebédet követően, semmiképpen se felejtsétek el megkóstolni Boros Zoltán Chef specialitását, a bundázott Snickers-t ?

Mi nagyon várjuk már a pénteket, reméljük Ti is! ?⚪️?


Fotó: caddie.hu

2020.08.18.

Hozzászólások