A Pannonia is lezárta

2Rule szárnyakon érkeztek a Zöld Zakók


dr. Aszalós Enikő, Briglovics Gábor, Batta Krisztina, Rózsa Dávid, Szeberényi Máté

- Huszti György írása -

Lassan véget ér a 2019-es golfszezon, mindezt mi sem bizonyíthatná jobban, minthogy a hétvégén több klub is évzáró GálaEseményt tartott. A Golfiesta a Hotel Momentsben, a Highland a Marriott Hotelben, míg a Pannonia a saját Habsburg kúriájában ünnepelt. Ez utóbbi eseményen tudtunk részt venni, így ennek rövid beszámolója következik az alábbiakban.

A Pannonia két részre osztotta a vasárnap délutánt és először, a koradélutáni órákban a reménységek, a Pannonia Junior Akadémia hallgatói vehették birtokukba a lassan kétszáz éves klasszicista klubházat. 

A díjátadó kezdeteként Böndicz Gergő, az Akadémia szakmai vezetője hosszasan sorolta az eredményeket és tekintve hogy valamennyi Akadémia növendék idei dobogós helyezése felsorolásra került, így igencsak hosszúra nyúlt a lista. Majd, ezt követően minden növendék átvehette azt a díszes Emléktáblát, amely a jelenlegi aktuális válogatottsági számáról tanúskodik.

Magyar klubban ritkán látható ajándékeső várt a fiatalokra a továbbiakban. Első körben az Akadémia egyik nagyrabecsült támogatója a belga Peter Claessens adott át ajándékokat a ClaessensGroup (Somogy megye legnagyobb haszonállat tartó cégcsoportja) jóvoltából. Valamennyi Akadémia tag egy-egy, fellogózott és a saját monogramjával ellátott Titleist sporttáskát vehetett át Claessens úrtól.

Ezt követően dr. Aszalós Enikő vezérigazgató asszony, a Magyar Sportmárka Zrt., (a 2Rule brand) képviseletében nyújtott át minden fiatalnak két-két fellogózott és monogrammal ellátott 2Rule pólót.

Mindkét támogatónak a hazai golfélet nevében is nagyon köszönjük, hogy szeretett sportágunkat és azon belül a legfiatalabb korosztályt, ilyen elhivatott és követendően példás módon támogatja.

...és amikor Böndicz Gergő már azt hihette, hogy lezárta a Junior Gálaeseményt, hirtelen a “színpadon” termett az Akadémia két “veteránja”, Rózsa Dávid és Závaczki Bálint, hogy mindenki nevében átnyújtsanak a mester részére, egy Pannonia Junior Akadémia logóval ellátott babarugdalozó ruhácskát, hiszen februárban a Böndicz Család (Gergő és Beáta) a legfrissebb Junior golfozó érkezését várja.

A meghatóan kedves pillanatokat követően a Juniorok közösen egy finom vacsorát fogyaszthattak el a Portius étterem jóvoltából.

--- --- ---

Estére pedig a felnőttek játszóterévé alakult át a terep és a helyszín. Briglovics Gábor a klub társadalmi elnöke elemezte a magunk mögött hagyott szezont és méltatta a Pannonia klubtagjainak idei eredményeit, miközben a meghívottak az óriáskivetítőn szemlélhették a szezon legemlékezetebb pillanatainak fotómontázsát. Gábor szerint senkinek sem lehet oka a panaszra, hiszen minden klubtagnak volt idén legalább EGY jó ütése. ?⛳️

A Pannonia Challenge Tour (3 ranglistaverseny, illetve a kétnapos Pannonia Masters) összesített eredményeinek győztesei:
Nettó Férfi “B”: Hong Yu Wang
Nettó Férfi “A”: Nguyen Ba Ngoc
Nettó Junior: Kovács Alex
Nettó Női: Kecskés Kornélia
Bruttó: Rózsa Dávid

Klubranglista (az idei bruttó stableford pontok alapján)
Női győztes: Kiss Polett Karolina
Senior győztes: Hatvári Árpád
Junior fiú győztes: ifj. Sárközi Richárd
Junior lány győztes: Berkenyei Daniella
Férfi győztes: Rózsa Dávid

KlubBajnokok és ezzel a legendás zöld zakó tulajdonosai, amelyet idén személyre szabottan a 2Rule Brand készített el a két bajnoknak:
Női KlubBajnok: Batta Krisztina
Férfi KlubBajnok: Rózsa Dávid

A női Bajnokra Briglovics Gábor a Pannonia elnöke, míg a férfi Bajnokra dr. Aszalós Enikő a 2Rule vezérigazgató asszonya segítette fel a bajnoki zakókat.

Az oldott hangulatú Gálavacsorát egy még oldottabb hangulatú - a mobiltelefonokon játszható - játék színesítette. A klub két munkatársa, Jakobi András és Rózsa Dávid ugyanis egy meglepetéssel készült, és a Kahoot oldalán egy három részből álló (pálya, klub, étterem) kérdéssort állított össze. Az érdekes és izgalmas versengés végén az értékes nyereményeket Hatvári Brigitta, Károly Florina és Károly Pál vihették haza. Külön öröm számunkra,  hogy a kérdések összeállításakor két esetben a caddie.hu oldalról is megemlékeztek a verseny szervezői. Köszönjük szépen!

A késő estig tartó dinom-dánom egyúttal a klub idei utolsó hivatalos eseménye volt, tekintve hogy a pályát a hétvégén bezárják, hogy azután a megérdemelt téli álmát és pihenését követően, tavasszal megújult erővel és feledhetetlen szépségével térhessen vissza és várhassa a golf és a Pannonia szerelmeseit.


Fotók: Yulia Stepanova Photography, illetve caddie.hu

2019.11.23.

Hozzászólások

Pannonia Szezonzáró Gála 2019. - Pannonia Golf

Galéria Forrása: Pannonia Golf engedélyével - Yulia Stepanova Photography
2019.11.24.