A MidAm hazatérése

Újra Bükfürdőn az OB


- Az MMAGE sajtóanyaga -


Július 9-11 között kerül megrendezésre a IX. Magyar MidAm Országos Golfbajnokság, mely helyszínre a 6 év után tér vissza a MidAm közösség.
A férfi és női kategóriában 30+ korosztály részére meghirdetett Szövetségi versenyen a senior korú játékosok is indulhatnak.
A golfpálya elütőinek jelenlegi színkiosztása szerint férfiak a fehér (fizikailag hátulról az utolsó előtti, korábban sárga, férfi standard) elütőről, míg a hölgyek változatlanul a piros elütőről versenyeznek.

A Bajnokságon Országos MidAm Ranglistapontok, valamint 15%-os bónusszal Golf Tour pontok gyűjthetők.

Szponzoraink ismét kitettek magukért:
- a két kategória bruttó és nettó helyezettjei a Hotel Azúr 5*, Siófok hosszú hétvégi, két fő részére szóló meghívásait,
- a BrudiGolf által felajánlott 1-1 férfi és női golfcipőit,
- Két Szerencsen Bisztró vacsorameghívása,
- Maui Jim 10-30 e forintos vásárlási utalványait,
- az Ízműves szalámijait,
- a Hencse National, Zala Springs Golf Resort, az Old Lake Golf Club, a Forest Hills és a Birdland Golf & Country Club greenfee utalványait,
- a XIXO üdítőit,
- Jókenyér vásárlási utalványait,
- AGAVE vásárlási utalványait,
- a Büttner Pincészet borait vehetik majd át.

Lesz még ezen kívül: 
A Hawaii partjain született Maui Jim napszemüvegek bemutatója és az elérhető legnagyobb választék helyszínen történő kipróbálási lehetősége.

Továbbá elhozzuk számotokra az autentikus Japán Teaház teáit is, hogy aki még nem tapasztalta, az megismerhesse a Japán teaszertartás titkaikat, szokásaikat és az egészségre jótékony hatással bíró teakülönlegességeit.

Aki pedig más nedűre vágyik, annak a 18-as green mögött felállított, jégbe hűtött Monyo kézműves söreit ajánljuk figyelmébe, mert van élet az egyenízű nagyüzemi lágereken túl is. A MONYO-nál azon dolgoznak, hogy megváltoztassák gondolkodásunkat a sörről. Náluk nincsenek unalmas, vagy silány alapanyagokból készülő tucattermékek. Minden egyes sörüknek karaktere és története van, amit alapos odafigyeléssel és precíz szakmai tudással készítenek, hogy a lehető legkiválóbb formában kerüljön a poharunkba. A sör nem játék! Minden más igen!

De ha már frissítés: a golfpálya 3 pontján XIXO frissítőket állítunk fel, ahol jégbe hűtött, vizeket, ízesített vizeket, jeges teákat, colát biztosítunk számotokra a három nap folyamán végtelenszer újrahasznosítható alumínium dobozokban. XIXO szénsavas italai gyümölcscukorral és sztíviával készülnek, míg a jegesteák valódi teakivonatot és gyümölcsöt is tartalmaznak, így kiváló frissítés lesz számotokra a kánikulában!

Fentieket kiegészítendő a kollégáink jeges törölközőt fognak a pályán osztani! A 3-as és a 4-es pályaszakaszok pedig forecaddie-k fognak segítségetekre lenni…, reméljük, hogy sok munkájuk nem lesz… ?

És a programokról:
A golfbajnokok mellett pénteken táncbajnokokat is keresünk, a teljes klubház a miénk lesz hajnalig… Szombaton fröccsterasszal, majd utána vacsorával várunk Benneteket a szálloda által kizárólag számunkra fenntartott Golfside Lounge termében, ahol a kétnapos nettó küzdelmek eredményhirdetését is megtartjuk. Vasárnap a versenykört követően grill ebéddel fogadunk Titeket a klubházban, majd délután a bajnokok avatásával zárul a háromnapos program.

Jelentkezni a GOLFiGO felületén, IDE kattintva lehet.
Szállást ITT tudtok foglalni, foglalási kód: MIDAMGB

 

A MidAm VB Közleménye:

Tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy a 9. Magyar MidAm Országos Golfbajnokság férfi mezőnye a golfpályatervező által kijelölt férfi középső elütőről kerül lebonyolításra. A férfi középső elütő a golfpálya hátulról számított utolsóelőtti elütője, melynek távolsága 6109 méter, Course ratingje 72.6

Tekintettel a 13-as elütő és fairway közötti fára, mely részben eltakarja a fairway-t, a Versenybizottság úgy döntött, hogy ezen a szakaszon a férfi első elütőre helyezi ki a tee markereket. Ennek megfelelően az MGSZ Course Rating Bizottsága új, ideiglenes ratinget fog biztosítani a Bajnokság idejére.

Hölgyek ugyancsak a női standard elütőről játszanak, mely 5055 méter hosszú és 73,1 a course ratingje.

Bízunk abban, hogy akik eddig a zalacsányi leghátsó elütőről való játék miatt maradtak távol a MidAm Nyílt Bajnokságtól, azok most a könnyített lehetőséggel élve csatlakozni fognak a mezőnyhöz.

Kérjük, hogy ügyeljetek a helyes elütő területről való játékra és mindenkinek jó felkészülést kívánunk!


Fotó: BirdlandGolf

2021.07.03.

Hozzászólások