A második pitchmark 34 557 Ft

A Pannonia júniusi hírei- A Pannonia GCC Közleménye -

Újra munkában a Chronogolf
Örömmel értesítünk benneteket, hogy újra elérhető a Chronogolf rendszer online foglalási felülete! Természetesen a recepció továbbra is szívesen áll rendelkezésetekre, ha telefonon szeretnétek bejelentkezni hozzánk.

--- --- ---

Magyar Kupa szállás
Közeleg a Magyar Kupa időpontja. Amennyiben szeretnétek kiélvezni a pályaszállásunk adta kényelmet a versenynapok alatt, 2 kiadó szobánk még foglalható.

--- --- ---

MidAm ranglistaverseny
A Mid-Amatőr Golf Sportegyesület idén is a Pannonia Golf Clubot választotta országos ranglistaversenye méltó helyszínéül, június 21-én reggel 7órától sorakozik fel a hazai golfélet legjava.

--- --- ---

Aznapi fizetés
A tavalyi évben tapasztalt és emiatt az idei évre áthúzódó késedelmes fizetések miatti adminisztrációs terhek okán az éttermi fogyasztás utólagos rendezésének lehetősége 2020. június 30-ával megszűnik a klubban, kérünk titeket, hogy legkésőbb a játéknap végén szíveskedjetek rendezni a számlátokat.

--- --- ---

Pitchmark javítás
A pálya megóvása érdekében szükségessé vált a helyi szabály kibővítése, szankció született a pitch villák kötelező használatáról. Kérlek vegyétek figyelembe, hogy ennek elmulasztása első alkalommal szóbeli figyelmeztetést von maga után, másodikra a játékos 100 Eurós pénzbírság fizetésére kötelezhető, harmadik alkalommal azonban kitiltásra is kerülhet a pályáról.Fotó: Yulia Stepanova Photography

2020.06.04.

Hozzászólások