A magyar golf újabb mérföldköve

Banki tesztelés alatt az online fizetési rendszer


Vati András Fejlesztési igazgató és Huszti György StartUp igazgató

Kedves Hazai Golfjátékosok!


Örömteli, fáradsággal övezett büszkeséggel ? tájékoztatunk Benneteket, miszerint újabb jelentős mérföldkőhöz érkezett a hazai golfélet! 
Elkészültünk ugyanis és tesztelésre átadtuk - a SimplePay munkatársainak - a GOLFiGO rendszer online fizetési felületét.

Ez azt jelenti, hogy várhatóan néhány hét múlva az OTP Bank szakembereivel folytatott közös tesztelést követően (btw: ezúton is nagyon szépen köszönjük Nagy Csaba sporttársunk messzemenő segítségét) az egyes hazai golfklubok döntésének megfelelően online (bankkártyás) fizetéssel is tudtok majd pl. TeeTime-ot foglalni, versenyre nevezni, vagy akár klubtagsági díjat fizetni. 

Az már most biztosnak tűnik, hogy a Magyar Golf Szövetség jelentős mértékben haladni kíván a korral, így például a jövő évi szövetségi versenyengedélyek (ún. EGA Kártyák) kiadása, vagy éppen a szövetségi versenyek nevezési díjainak befizetése online, bankkártyás fizetéssel valósulhat majd meg, illetve tudomásunk szerint lesznek olyan hazai klubok, amelyek - a saját portájukon belül - teljes egészében az online fizetés rendszerének bevezetése mellett teszik le voksukat.

Őszintén reméljük, hogy Ti legalább annyira örvendeztek, mint mi, hogy a hazai golfélet újra megelőzhette valamiben a környező országok (és sok nyugat-európai golfnagyhatalom) golféletét is.

Természetesen azonnal jelezzük Felétek (bízunk benne, hogy még szeptember folyamán), amint a banki teszt és ellenőrzés végigfutott.

 

Továbbra is a golfozónépet szolgáljuk! ?
szeretettel,

a GOLFiGO csapata

 

2022.09.06.

Hozzászólások