A legújabb golfos honlap

A Golf Travel Hungary KözleményeEzúton szeretnénk bemutatni kishúgunkat, a Ladies Golf Hungary oldalát!

2007
Legelső weboldalunk, a www.ballesterosgolf.com, a Golf Travel Hungary alapításának évében indult.  Azzal a céllal, hogy elősegítse a beutazó golf turizmust, vagyis a magyarországi golf turizmust mozdítsa előre. Akkoriban még a KPMG előrejelzése igen optimistán 20 golfpályát "jósolt" 2010-re.

2008
Mivel ez nem vált valóra, sőt a 2008-s válság sem segítette előre sem a turizmust, sem a golf fejlődését, így 2008-ban megszületett a kiutazó golf turizmusra épülő www.golfutazasok.hu.

Időközben a válság (a 2008-s) elmúlt, szépen fejlődtünk, a piacra való rálátásunk és tapasztalatunk pedig segített felismerni egy piaci rést. 2015-től már nem csak Magyarországot, hanem Ausztriát is értékesítettük egyre nagyobb sikerrel, ami további 3 országot is a portfóliónkba sodort.

2019
2019-ben brand-ként megszületett a www.golftraveleurope.com, 5 országot értékesítve a tengerentúlról érkező körutazás iránt érdeklődő golfozóknak.

Mindeközben láttuk, hogy a női golfozók száma nem igazán növekszik kis hazánkban, gondoltunk egy még nagyobbat és 2018-ban létrehoztuk a Ladies Golf Hungary közösséget. Mely arra hivatott, hogy a hölgyek minél szélesebb körében népszerűsítse hazai és nemzetközi platformokon is a golfot.

2020
Elértünk 2020-hoz, ahol a jelen helyzet "segített" minket abban, hogy befejezhessük "kishúgunkat" a www.ladiesgolfhungary.com-t.


Így lett teljes a portfóliónk és reméljük, hogy fáradozásunk hamarosan megmutatkozik a női golfozók számában is!Fotók: LadiesGolfHungary
Jelenleg a női versenygolfozók aránya hazánkban 21,9%

2020.05.05.

Hozzászólások