A “láthatatlanok” elismerése

Mi a közös a Pannoniában és a Groupamában


Bár a mindennapok során kevés reflektorfény és nyilvános elismerés jut nekik, de a golfpályák talán egyik legfontosabb szereplői a greenkeeper-ek. A magyar golfpályagondozók csapatát hosszú-hosszú évek óta erősítik a Laczkó testvérek. Zoltán a Pannonia és a Forest Hills, míg Tamás a Highland Greenkeeper csapatát vezeti és tesz meg mindent azért, hogy a golfozókat tökéletes pálya várja minden egyes nap, szó szerint: ha esik, ha fúj (és persze akkor is amikor éppen éget a nap). 

Talán kevesen tudják, de Laczkó Zoltán a golfpályák mellett a Ferencváros labdarúgó csapatának otthonáért, a Groupama Arénáért is felel.  Ez utóbbit díjazta most a szakma is, ugyanis a Magyar Sportpálya-fenntartók Egyesülete (MSFE) február 18-án (kedden) tartotta a III. Pályafenntartó-konferenciáját az új Puskás Arénában, rekordszámú 160 fős szakmai közönség részvételével. A konferencián bemutatásra került a 2020-as labdarúgó- Európa-Bajnokságra való felkészülés folyamata és a helyszínt adó létesítmény technológiai fejlettsége is. Valamint, az idén is kiosztásra került az ,,Év-pályafenntartója díja" az NBI-ben, amelyet a 2019-es évben a Groupama Aréna csapata kapott meg.

Szívből gratulálunk a Pentz Péter, Horváth Dávid és Laczkó Zoltán alkotta triumvirátusnak!
És egyben szeretnénk kihasználni az alkalmat és megköszönni valamennyi hazai greenkeeper szavakba nem önthető fáradozását és munkáját!

Fotók: GroupamaAréna

2020.02.20.

Hozzászólások