A GOLFiGO első Side Project-je

A klubcsapatba kerülés is átláthatóan nyomon követhető


A Zala Springs fecskefészek-mentő programjának köszönhetően a fecskék is szívesen repkednek az új wellness részleg felett


Kedves Hazai Golfozók!

Örömmel teli büszkeséggel tájékoztatunk Benneteket, miszerint a Zala Springs Golf Resort felkérésének megfelelően elkészült és átadásra került a GOLFiGO rendszer első hivatalos “Side Project”-je. A Zala Springs elsődleges klubtagsággal rendelkező játékosai mostantól a baloldalon található menüsorban, egy új menüpontot is láthatnak ha belépnek a GOLFiGO felületére, jelesül a “Klubcsapat sorrendet”. Itt tudják nyomonkövetni az állást (az alábbi kritériumrendszernek megfelelően) a 2021-es Országos Klubcsapat Bajnokság Bruttó és Nettó Zala Springs csapataiba történő bekerülés kapcsán.

A GOLFiGO csapata

 

Kedves Klubtagok,

Tekintve, hogy szeretett klubunknak, már több mint 150 klubtagja van, így mindenképpen szükségessé vált, hogy a 2021-es szezon kapcsán válogatási paramétereket állítsunk fel, a Klubcsapatba történő bekerülés kapcsán. Feltételezve, hogy a 2021-es szezonban alapvetően nem változik a Klubcsapat Bajnokság Versenykiírása, a következőképpen határozzuk meg a Bruttó, illetve Nettó csapatba történő bekerülés feltételeit (mindkét csapatra vonatkoztatva).

Klubcsapat Bajnokság (2021. október 2-3., Old Lake Golf Club - Tata)

A legalább 2021. április 1-től kezdődően Zala Springs “anyaklubtagsággal” rendelkező klubtagok legjobb 6 bruttó illetve nettó egyéni versenykörének eredményét figyelembevéve az alábbi kritériumok szerint:
- Időintervallum: 2021. március 1. - 2021. szeptember 19. közötti időszak versenyeinek figyelembe vétele.
- Kizárólag 18 szakaszos, hendikep módosító versenykörben, magyar golfpályán elért score számít (a Forest Hills megfelel a kritériumoknak).
- A legjobb 6 figyelembe vett versenykör eredmény (amelyből legalább kettő az Old Lake Golf Club pályája).
- A Bruttó Csapatba kerülés esetében a valósan ütött stroke eredmény számít, oly módon, hogy az esetlegesen kihúzott szakasz PARérték + 5 stroke eredménnyel számít bele az eredménybe.
- A Nettó Csapatba kerülés esetében a versenykörökön elért nettó stableford pontok számítanak

Amennyiben egy játékos az eredményei alapján a bruttó és a nettó csapatba is bekerülhet, az esetben a bruttó csapatnak van prioritása. 

Az aktuális Klubranglista a GOLFiGO rendszerben követhető nyomon.

A bruttó és nettó csapat 5-5 tagja a Klubcsapat ranglista végső állása szerint lesz kijelölve, míg a csapatok hatodik tagját a Klubvezetése és Turkovics Ilona Klubkapitány közösen jelölik a keretbe.

Mindannyiunknak eredményes és jókedvű 2021-es szezont kívánva,

Fincza Georgina
GOLF SHOP & TOURNAMENT SUPERVISORPS:
- A Bruttó listában 1000 pontot ér az adott pálya EvenPar eredménye (pl. Par72), és ütésenként 25-25 pont adódik, vagy vonódik le az 1000 pontból a különböző stroke eredmények alapján.
- A Nettó listában 1000 pontot ér a 36 nettó stableford pont és megszerzett stableford  pontonként 25-25 pont adódik, vagy vonódik le az 1000 pontból a különböző nettó stableford eredmények alapján

 

Fotó: caddie.hu

2021.06.20.

Hozzászólások