A golf nagykövete

Németh Kristófék még szülni is a range-ről mentekTekintve, hogy több mint 16 éve itt vagyunk a magyar golféletben, sok mindent megéltünk már és sokféle megoldási kísérletet láttunk arra nézve, hogy hogyan lehetne a mai magyar társadalomhoz közelebb vinni a golfot, ezt a csodálatos sportágat. Régóta az egyik vesszőparipánk, hogy közéleti személyiségeket, híres színészeket, visszavonult nagy sportolókat kellene “megtalálni”, akik a golf nagyköveteiként sokat tehetnének azért, hogy az átlag középosztálybeli egy kicsit másképp tekintsen a golfra mint lehetőségre. Alighanem ez sem lenne egy igazán gyors folyamat, de legalább talán elvezethetne valahová, afelé hogy szignifikánsan elmozduljunk erről az 1000-1500 főről, ahol lassan tíz éve ácsorog a hazai golfélet.

Jó példa lehet a kitörési pontok keresésére a Zala Springs legfrissebb megoldása, most éppen Németh Kristóf színművész és színházigazgató lett a zalacsányi klub (és ezzel a golf) nagykövete. Íme a művész úr mai Facebook bejegyzése:

“A golfozás az a sport, ahol egy igen kicsi labdát egy még kisebb lyukba továbbítanak a célra tökéletesen alkalmatlan eszközzel.”
Winston Churchill
A családomnak nagyon tetszik Churchill szellemes megjegyzése, ezzel együtt számunkra a golf kikapcsolódás, felüdülés, szenvedély, játék, sport valamint a családi, baráti és üzleti találkozások helyszíne egyben.? Mi a Zala Springs range-ről mentünk, szinte egyenesen a szülőszobába is és a 3 hónapos fiunkkal már a pályán vagyunk ismét. ❤️ Büszke vagyok arra, hogy a Zala Springs nagykövete lehetek, hiszen a golf - kultúra! 

Fotó: FaceBook

2020.03.12.

Hozzászólások